İstanbul'da Ucuz Kiralık Ev
-
istersen bahçelievlerede bir göz at derim 2+1 veya 1+1 cumhuriyet taraflarında sanırım 350 400 liraydı kurcalamanı öneririm
tamam bir binanın 1. katı olabilir ama genede dandik değil idare eder :)
-
Spyware__007 bunu yazdı
istersen bahçelievlerede bir göz at derim 2+1 veya 1+1 cumhuriyet taraflarında sanırım 350 400 liraydı kurcalamanı öneririm
tamam bir binanın 1. katı olabilir ama genede dandik değil idare eder :)
orayıda aldım hocam ama sanki bağcılar tam ortamızda gibi duruyor,uygunda fiyatlar
-
bağccılardan acılara nasıl gitmeyi planlıyon ?o yol çekilirmi ben 1 aydır sultanahmet yakınlarında ev bakıyorum sanki altından yapılmış hepsi a.k
-
Hellaven bunu yazdı
bağccılardan acılara nasıl gitmeyi planlıyon ?o yol çekilirmi ben 1 aydır sultanahmet yakınlarında ev bakıyorum sanki altından yapılmış hepsi a.k
bağcılardan tramvayla zeytinburnu ordan metrobüsle avcılar :)
planlamak için çok zaman harcanmasa gerek :)
-
Hellaven bunu yazdı
oralar çok pahalı hocam ya,bağcılardan 2 vesait oluyor avcılara
birde beylikdüzü var ordada ev kiraları çok ucuzmuş ablam öyle dedi metrobüste varmış sanırım oradanda bakıyoruz
-
metrobüse vesaitsiz ulaşabileceğin bir yerler bak dolmuş+metrobüs yaparsan bir esprisi kalmaz
vereceğiniz ekstra dolmuş paralarını metrobuse yakın bir yere vererek amorti edin
öyle olmasa bizim alt katı verirdim size eşyada verirdim :D
mehterçeşmede, senin okula çok yakın ama ablan için aynı şeyi diyemem :D
DestinatioN tarafından 26/Tem/13 21:17 tarihinde düzenlenmiştir -
DestinatioN bunu yazdı
metrobüse vesaitsiz ulaşabileceğin bir yerler bak dolmuş+metrobüs yaparsan bir esprisi kalmaz
vereceğiniz ekstra dolmuş paralarını metrobuse yakın bir yere vererek amorti edin
öyle olmasa bizim alt katı verirdim size eşyada verirdim :D
mehterçeşmede, senin okula çok yakın ama ablan için aynı şeyi diyemem :D
ahahahaha sağol hocam evet ablama pek yakın olmazdı :D
metrobüs konusundada haklısında bilemedik valla,yabancıyız daha mevzuya :D
-
öğrenci adamın aylık akbili olur. o yüzden vasıtayı kafana takma.
ablan tek vasıtayla işe gideceği için onda aylık akbile gerek yok.
profesyonel istanbullu konuşuyor hocam. bende avcılar kampüsünde bilgisayar programclığı okudum:)
o zamanlar metrobüs yoktu. günde toplamda 4-5 saat arası yolda geçiyordu. 2 otobüs 1 metro ile gidip geliyordum okula. :) (günlük toplam saat yanlış anlaşılma olmasın.)
manglerman tarafından 26/Tem/13 21:43 tarihinde düzenlenmiştir -
manglerman bunu yazdı
öğrenci adamın aylık akbili olur. o yüzden vasıtayı kafana takma.
ablan tek vasıtayla işe gideceği için onda aylık akbile gerek yok.
profesyonel istanbullu konuşuyor hocam. bende avcılar kampüsünde bilgisayar programclığı okudum:)
o zamanlar metrobüs yoktu. günde toplamda 4-5 saat arası yolda geçiyordu. 2 otobüs 1 metro ile gidip geliyordum okula. :) (günlük toplam saat yanlış anlaşılma olmasın.)
evet hocam o aylık akbil olayıda varmış,ablamda zaten çalışıyor ama marmarada yüksek lisans kazandı oda öğrenci olacak yanii,ondada sorun yok,ama bağcılarda güvenlik sorun olur falan dedi ondan dolayı beylükdüzünde güvenlikli site içi evlere bakalım dedi
-
Zeytinburnu ve Sefaköy civarlarındaki 3+1 ev fiyatları nedir yaklaşık olarak bilgisi olan var mı?Biz de 3 arkadaş eve çıkıcaz bayramdan sonra ev bakmaya gidecektik :)