İstanbul"Da Ucuza Kalacak Yer Arıyorum
-
3 Temmuzda istanbul'a geleceğim arkadaşlar ve kalacak yerim yok orada,1 hafta kalacağım..Bildiğiniz Esenler tarafında bir pansiyon,yurt bilmiyorum artık ne varsa önerebileceğiniz yerler var mı?Öğrenci olduğum için uygun fiyatlı bir yer olması çok önemli :)
-
Sadece esenler olmasa da olur.Taksim civarında güvenilir, temiz ama ucuz olan bi yerde olabilir.bildiğim kadarıyla orada pansiyon mansiyon bolca.Ya da hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama bayrampaşa cezaevinin tam karşısında bi otel vardı..Şİmdi hatırlamıyorum adını.Bayrampaşadaki mürideler bi bakabilirler mi acaba..Onun fiyatlarına falan?Hadi bi el atın abi be..
-
kanmca hesapları karıştırdın hoca :|
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------kanmca hesapları karıştırdın hoca :|
-----------------------------
büyük ihtimal (: -
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Sadece esenler olmasa da olur.Taksim civarında güvenilir, temiz ama ucuz olan bi yerde olabilir.bildiğim kadarıyla orada pansiyon mansiyon bolca.Ya da hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama bayrampaşa cezaevinin tam karşısında bi otel vardı..Şİmdi hatırlamıyorum adını.Bayrampaşadaki mürideler bi bakabilirler mi acaba..Onun fiyatlarına falan?Hadi bi el atın abi be..
-----------------------------hocam bu senin için iyi olmadı:D
-
hoca ruh ikizine dikkat et istanbulda :)
edit:
şimdi şuna açıklık getirelim shadow kim shadowans kim beraber mi kacıyosunuz :)
-
insancıl yollardan yaklaşıcam :)
shadowan'sdemek shadow unki demek, belki sevgilisidir, birlikte kalacak yer arıyolardır olamaz mı :D
hemen multi üyeliğe yormayın işi :P
-
taksimde ve taksimin alt tarafı yani kasımpasada bir sürü pansiyonlar var kalırsın orda bir yerde
-
Esenlere gelmeni kesinlikle tavsiye etmem burda Yerlileri dolandırıyorlar. heleki yabancısın yutarlar.. başka bi semt düşün. :l
-
hocam esenlere ters düşüyor ama ... esenkent bahçeşehirde dediğin tarihler arasında :D günlüğü 15 e :P kalabiliceğin temiz güzel bir yer biliorum :D bizim ev :P cold-m4 le serser1 yafşaada olcak takılırız mürid müride
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------
hocam esenlere ters düşüyor ama ... esenkent bahçeşehirde dediğin tarihler arasında :D günlüğü 15 e :P kalabiliceğin temiz güzel bir yer biliorum :D bizim ev :P cold-m4 le serser1 yafşaada olcak takılırız mürid müride
-----------------------------lan aslında aklıma gelmişti yazmak ama belküm kızarsın diye demedim :D
neyse madem müşteri de buldun abzülütleri sen çekersin :F