İstanbul'da Üniversite Okumak-Geyik
-
Hacı abiler,
İstanbulda üniversite okuyorum belki içinizdede istanbulda üniversite okuyanınız vardır.
Bir soru aklıma takıldı.İstanbulda insanın başına türlü şeyler geliyor.Ama bazı olaylar var ki sanki özellikle gelip beni buluyor.
Örneğin yan dairedeki komşumuz 63 yaşında cemaat ayağı olan bi zat gibi gelmişti bana.Daha sonra bu hacı veya hoca diye nitelendirebileceğimiz kişi evinde internet bağlatınca sapıttı...
Mesela;
1-Ev arkadaşımı ayartarak erotik shop'a beraberinde götürmesi,(NOT:Bana ev arkadaşıma yazıyo gibi gelmişti.)
2-Erotik shoptan şişme kadın almayı düşünmesi ve arkadaşıma beraber kullanma teklifinde bulunması,
3-Geçen bir kaç hafta akabinde arkadaşıma vibratör hediye etmesi,
4-Evindeki bilgisayardan google amcaya yazdıklarını silmem için çağırması ve oradaki 'Gay' yazısını görünce yanlışlıkla yazdığını ispata çalışması.
5-Ve tüm bu olaylar olurken bana güvenmediğini söylemesi + sürekli benden tırsması,
Hacı abiler hani burada attığımdan filan değil.Samimi söylüyorum hepsini gördüm,yaşadım.
Kafasında takkesi,ayağında mesi,sakallı makallı bi herif bu dediğim.İşin şakası bir yana devir harbiden bozulmuş.Şekil A da görüldüğü gibi...

ŞEKİL A-Temsili yavşak hacı
-
.
-
Soru 1-) Ev arkadaşın erkek mi?
Soru 2-) Beyamca gay mi ?
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------
Soru 1-) Ev arkadaşın erkek mi?
Soru 2-) Beyamca gay mi ?
-----------------------------Cevap 1: Evet ev arkadaşım erkek
Cevap 2: Beyamcanın gay olduğu kanaatindeyiz.Hal ve hareketler onu gösteriyor.
-
bence sorun komşunda kardeşim..ev arkin sağlam
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------bence sorun komşunda kardeşim..ev arkin sağlam
yani harika tespit. tebrik ederim. -
mizahi bunu yazdı:
murdery bunu yazdı:
yani harika tespit. tebrik ederim.
-----------------------------Mizahi murdery benim ev arkadaşım olur :) alındı heralde.
-
pr_x71 bunu yazdı:
-----------------------------mizahi bunu yazdı:
murdery bunu yazdı:
-----------------------------Mizahi murdery benim ev arkadaşım olur :) alındı heralde.
:) ev arkadaşına bişey demedik canım alınmasın. hacının yavşak olduğu aşikar, onu kastettim.hacı da burda mı yoksa?
-
mizahi bunu yazdı:
pr_x71 bunu yazdı:
-----------------------------mizahi bunu yazdı:
murdery bunu yazdı:
:) ev arkadaşına bişey demedik canım alınmasın. hacının yavşak olduğu aşikar, onu kastettim.hacı da burda mı yoksa?
-----------------------------Hacı yok.Ona davetiye yollamadım daha :D
-
www.gabile.com bakin orda kac yasinda dedeler bilem var :D gecen biri mesaj atmis hatta 64 yasinda :P