İstanbulda Ve Tüm Dünyadaki Esrarengiz Sesler !!!
-
gerçek midir yalan mıdır bilemem ama benimde geçen gece duyduğum şu saçma ses haber olmuş ben biri gece gece napıyo demiştim ama işin aslı sanırım farklıymış. haberi http://askmen.mynet.com/yazarlar/alp-turkalp/10528-esrarengiz-ses-neyin-habercisi.html bu bilgisi olan mürit mevcut mu ?
-
2-3 gün sonra '' rusyanın bir deneyi olduğu anlaşıldı'' diyerekten aydınlatılırız.
-
garip. şahsen ben Ankara'da oturuyorum ama (yani sesi falan duymadım) ordaki iddaların doğru olduğuna inanmıyorum
-
zeybekustasi bunu yazdı
2-3 gün sonra '' rusyanın bir deneyi olduğu anlaşıldı'' diyerekten aydınlatılırız.
hocam tüm dünyanın değişik yerlerinde olması çok ilgincime gitti yaa
-
galaktik federasyondan başkası olamaz ak
-
daha öncede konu açılmıştı bayadır dolanıyo bu sesler : )
-
Sesi bende duydum, duyunca hemen bi astrale çıktım bi baktım salusa megafonu açık unutmuş.Neyse ki uyardım problem çözüldü, global anonsa kadar ses duymazsınız artık
-
zeybekustasi bunu yazdı
Rusya degil amerika. Hic tesla bobinin sesine dikkat edip buna baktinizmi ? cikan ses ile hemen hemen ayni. Benim dusuncem elektrik ark sesi bu. Haarp dan supeleniyorum diyecegim herseyi ona yoruyorsunuz diyecekler.
-
Salusa global anons yaparken megafonu açık unutmuş.
-
HAARP neden olmasın,tam yeri tam zamanı.zayıflatılmaya çalışılan bir ülkeyi bir de deprem ile vurup iyice zarar vermek neden kolay bir yöntem olmasın ki?
-
Gökyüzünde garip seslerin sırrı çözüldü.
30 Ağustosda Atlas 5 roketi ile uzaya gönderilen RBSP gözlem uydusu dünyanın etrafında yüksek enerjili ve parçacıklarla dolu geniş bir radyosyonlu alan tesbit etti. Dünyanın hızla bu enerjili bölgeden geçmekte olduğu ve enerji dolu alanın dünyanın etrafından dolanması ile atmosferik seslerin insan kulağının duyabileceği boyutlara ulaşmasına sebep oluyor.
5 Eylülde Dünyanın manyetesforin yayılan ve çığlıkla ıslık arası radyo dalgaları kayıt edilmiş durumda Yeryüzünde atmosferden geçen bu dalgalar insan kulağının duyabileceği aşamaya ulaşmakta.
http://www.youtube.com/watch?v=QVJwq3mH7so&feature=player_embedded