folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İstanbulda Yaşamak (Öğrenci Olarak)

İstanbulda Yaşamak (Öğrenci Olarak)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Istanbul buyulu kenttır. Her ınsanın gonlunde yatan aslandır. Onemlısı vatan topragıdır. Her sokagı ayrı bır hıkaye her caddesı ayrı bır romandır adeta. Sabahın pusuyla bırlıkte uzak ufuklarda yankılanan vapur sesı, karnı aç saldırgan martısı, sabahcı kahvesı, işe koşuşturan kalabalık, zengını, fukarası, ıtı,kopuguyla herseyıyle ruya kent. Dunyanın merkezı. Arzın kalbıdır. Dunyanın butun yolları oraya cıkar. Oradan butun dunyaya acılırsın.

Amma ıstanbul. Istanbul yer bıtırır adamı. Istanbul yere calar hayatları. Istanbul en acımasız dusmandır. Ah ulan ıstanbul. Ovulmus sehır. Adın batsın. Amma ben oldukten sonra. Çunku sen benım ilk sevgilimsin.....

(Bır sehır bu kadar sevılırmı verın benım rakımı)

Yasanmaya yasanmaz. Yasayacaksan Konyaya gıdecen. Metropolse aradıgın burası ora. Huzursa oda burda. Ucuzluksa fazlasıyla. Insanlıksa yıgıdın harman oldugu yer derler ya ıste ora konya. Mevlana dıyarı. Bagrında nıce erenler nıce velıler yatar. Havasıda temız suyuda. Ekmegıde yenır her kapının tuzuda. Hanı dunyanın merkezını sormuslar merhuma demıs O da esegımın arka ayagının bı karıs berı tarafıdır. Aynen oyle ıste. Medenıyetın besıgıdır. Her yere uzak amma bır o kadarda yakındır.

Gel gel ne olursan ol yıne gel.....

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rap_Star7576
    Rap_Star7576's avatar
    Erkek
    ya babs, bazılarınız ööle konuştu ki gözüm korktu yaw. bu kadar kötü mü durum bea

TÜRKÇE RAPİN AKIMCILARI GERİ GELDİİİ!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetPoLice
    NetPoLice's avatar
    Erkek
    TUGRULBABA bunu yazdı:

Istanbul buyulu kenttır. Her ınsanın gonlunde yatan aslandır. Onemlısı vatan topragıdır. Her sokagı ayrı bır hıkaye her caddesı ayrı bır romandır adeta. Sabahın pusuyla bırlıkte uzak ufuklarda yankılanan vapur sesı, karnı aç saldırgan martısı, sabahcı kahvesı, işe koşuşturan kalabalık, zengını, fukarası, ıtı,kopuguyla herseyıyle ruya kent. Dunyanın merkezı. Arzın kalbıdır. Dunyanın butun yolları oraya cıkar. Oradan butun dunyaya acılırsın.

Amma ıstanbul. Istanbul yer bıtırır adamı. Istanbul yere calar hayatları. Istanbul en acımasız dusmandır. Ah ulan ıstanbul. Ovulmus sehır. Adın batsın. Amma ben oldukten sonra. Çunku sen benım ilk sevgilimsin.....

(Bır sehır bu kadar sevılırmı verın benım rakımı)

Yasanmaya yasanmaz. Yasayacaksan Konyaya gıdecen. Metropolse aradıgın burası ora. Huzursa oda burda. Ucuzluksa fazlasıyla. Insanlıksa yıgıdın harman oldugu yer derler ya ıste ora konya. Mevlana dıyarı. Bagrında nıce erenler nıce velıler yatar. Havasıda temız suyuda. Ekmegıde yenır her kapının tuzuda. Hanı dunyanın merkezını sormuslar merhuma demıs O da esegımın arka ayagının bı karıs berı tarafıdır. Aynen oyle ıste. Medenıyetın besıgıdır. Her yere uzak amma bır o kadarda yakındır.

Gel gel ne olursan ol yıne gel.....

+9999... sonuna kadar haklısın Konya tam yasanacak bir Sehir hersey var dısarıdan geri görünüyor ama oyle deil..

hersey var insanlık,ucuzluk, vs. tam yasanacak bir sehir gencinede hitap ediyor yaslısınada , hertelden çalınacak biyer yani Konya..

Osmanlı Torunu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceredbull
    iceredbull's avatar
    Erkek
    aaaaahhhhhhhhh         ISTANBUL   diye başlayan şarkılar boşa yazılmamıştır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hoja bende Marmara Üniyi kazandım ama şimdi toplu halde kalıcak yer arıyoruz, yurtta kalsan yurtların hali perişan vaziyette ayrıca giriş çıkış saatleri falan bozar bizi. Evde kalsan ne yiycen ne içicen a.k. Kayıtlara iki hafta falan kaldı oturup ne bok yiyeceğimizi düşünüyoz, Zaten yurtta çıkmadı. Zor işler yani

jack daniels 160 yaşında
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLegaLL
    iLLegaLL's avatar
    Erkek
    Kardeş düşündüğüne bak , kocaeli desin bende kocaelide yaşıyorum , çok kişi var gidip gelen trenle , marmara bu bu tarafta zaten

~~~Knowledge is power and not free~~~
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLegaLL
    iLLegaLL's avatar
    Erkek
    Dostum ben tam 11 senedir ailemden ayrı yaşıyorum çocuk yaşta ayrıldım onlardan  ama bu söylediklerin o kadar çok şey kazandırıyor ki insana , parasızlığın , açlığın ne demek olduğunu anlıyorsun , insanları tanıyorsun kısacası pişiyorsun :)

~~~Knowledge is power and not free~~~
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

istanbul o kadarda abartılacak bir şehir değil belli bir süre sonra anlıyorsun boş insanların bulunduğu boş bir şehir olduğunu...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
Toplam Hit: 3118 Toplam Mesaj: 19