İstanbulda Yaşayan Tüm Müridler Yardımınıza İhtiyacım Var
-
Arkadaşlar bir buroşür dagıtıma işi var Korgo masrafı bize ait broşürler www.kemerkayak.com bu merkez ile ilgili ilgilenen müridler pm ile adres telefon isim soy isim atsınlar bu bilgiler kargo yu yollamak için gerekli hepinize şimdiden Teşekkür ediyorum.
-
istersen edrıneye de yolla :)
-
soldat bunu yazdı:
-----------------------------istersen edrıneye de yolla :)
-----------------------------Hocam konu proje istanbul içi oldugu için istli müridler lazım
-
Ederiz Yardım Sorun Degil Mürid İşi Görülsün..
-
yılkafasında bir gün bir gece 2 kişi ağırla yapayım :|
edit : hatta ve hatta dağıttığma dair ispat bile ederim bizim burdaki iş hanlarını dolanırım broşür verdiklerimden kartvizit alır gönderirim sana tekrardan :D
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hoca Kalıcak Yer Yok XD AVM'nin Birinde Yapay Parkur Var.. :D
-
HeyQirs bunu yazdı:
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
-----------------------------Hoca Kalıcak Yer Yok XD AVM'nin Birinde Yapay Parkur Var.. :D
:D -
bana yollayın :D perpadaki 4500 dükkan var, 1000 ine dağıtırım :D hergün 50-100 çakarım kapılarına...
Benimde broşür işim oldu bütün tahribat seferber oldu :) Hatta bu fikir ilk benden çıktı :)
-
swordfish bunu yazdı:
bana yollayın :D perpadaki 4500 dükkan var, 1000 ine dağıtırım :D hergün 50-100 çakarım kapılarına...
Benimde broşür işim oldu bütün tahribat seferber oldu :) Hatta bu fikir ilk benden çıktı :)
tamam hocam Pmden Adres bilgilerini ve isim soy isim Cep no yolla -
Kaç para verecen?
-
EntelKoylu bunu yazdı:
Kaç para verecen?
Hayır işi