İstanbul‘Da Yüzmek İçin Gidilecek Plaj Ve Denizler.
-
menekşe plajı :)
İstanbulda biraz yol kat ederim dersen Silivride denize girebilirsin semizkum da gümüşyaka da da girebilirsin -
Silivri ilersi gümüşyaka tavsiyem
Kanal istanbulda olabilir bitince :D
-
giresun a git
-
çizdim bakalım :) belkim lazım olur..
-
Eskiden Heybeli adada Kablo adıyla bilinen bi yer vardı. Ücretsiz girilen. orayıda ücretlendirmişler anasını satıyım. adam akıllı yer kalmadı :@
-
tavsiyeleriniz araştiricam hocalar sagolun gümüşyakaya gitmiştim orasi fena degildi o hala aklımda bide arkadastanda semizkumu duydum orasida güzelmiş.
bi abidende marmara ereğli tavsiyesi aldim nasil gidilir cok bilmiyorum orayi kaç saat sürer falan bilgim yok bilenler varmi tabi bide denizi ortami falan ?
-
RunAway bunu yazdı:
-----------------------------Eskiden Heybeli adada Kablo adıyla bilinen bi yer vardı. Ücretsiz girilen. orayıda ücretlendirmişler anasını satıyım. adam akıllı yer kalmadı :@
-----------------------------Kablo Plajı diye, geçen sene gitmiştik 10'ar lira istemişti 5'ten bağlamıştık ama :D
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------tavsiyeleriniz araştiricam hocalar sagolun gümüşyakaya gitmiştim orasi fena degildi o hala aklımda bide arkadastanda semizkumu duydum orasida güzelmiş.
bi abidende marmara ereğli tavsiyesi aldim nasil gidilir cok bilmiyorum orayi kaç saat sürer falan bilgim yok bilenler varmi tabi bide denizi ortami falan ?
-----------------------------marmara ereğliye seninle bir gitmiştik ya silivri otogara oradan aşağı indik boktan bir yere geldik :D sonra denize girmeden döner iken dolphine geldik :D... bi otogar gibi bir yerde inmiştik hatırlarmısın bilmem oradan maramara ereğli arabalarına bineceksin sonra yeni çiftlik diye bir yer var marmara ereğliyi biraz daha geçince oranın denizi baya güzel ;)...
-
İstanbulda öyle biryer yok :) varsa da sarıyer boğazda giriceksin.