İstanbul"Da Yüzülecek Yerler?
-
Tiesto bunu yazdı:
-----------------------------Adalarda yüzülür mü peki?
Hangi ada iyidir?
-----------------------------kınalı
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------"pusula deniz anası" in istanbul...
açık ve net...
-----------------------------
Bugüne planımız vardı adaya,gerçi benim deniz ile işim yok ama feci milleti korku sarmış;plajlar boşalmış yeminle =))) -
nepnesomao bunu yazdı:
ben ağvayı tavsiye ederim hem denizi oldukça temiz şile de eskiden iyiydi ama oranın da denizinde yengeçten geçilmiyor :) ağva , kandıra , kefken , bağırganlı kesnlikle öneririm.
-----------------------------aa bağırganlı benim annemin köyüdür =) oradaki kumsal süperir her taraf koy deniz kumsal kayalık atlamak çok zevklidir her yaz oradayım ben =)
-
yüzenler 2 gün sonra konu açacak; "pusula denizanası sokması, müridler yardım":D
-
ömerli barajı :D
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------Tiesto bunu yazdı:
-----------------------------Adalarda yüzülür mü peki?
Hangi ada iyidir?
-----------------------------kınalı
-----------------------------Aynen kınalı ada inince hemen sag tarafta kalıyor zaten yürümüyorsun çokta iyi. Heybeliada'da arka tarafta orman içinde 10 numara bi yer var ama 45 dk ya yakın yürüyorsun orasıda güzel yer
-
beyler istanbulda kaçtane aquapark var ? ve neredeler ?
-
BURAK_X bunu yazdı:
yüzenler 2 gün sonra konu açacak; "pusula denizanası sokması, müridler yardım":D
-----------------------------hocam denizanası sokmazki =) yada denizanasının insana zararı yoktur sadece değdiği yeri bazen kızartır bizim oralarda onun büyüklerine biz torpil diyorduk morumsu rengi vardı içe doğru o kötüydü bazen yakabiliyordu yaktığı yere sirke döküyorduk geçiyordu zamanla.
yani korkulmaz onlardan ben denizde paramparöça yapıyorum onları elimle :) ve bunalrın çok pislik bi özelliği var o hayvanı n kadar parçaya bölersen böl yinede bölündükleri her parçadan yeni bi vucut oluşturuyolar olsun denizi temizliyolar sonuçta.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Kınalı veya Burgaz :F ama hangisi bilmiyorum
-----------------------------aga büyük ada /:
-
Florya Plajı.