folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder İstanbul'daki Özel Üniversitelerden Hangisi İyidir ?

İstanbul'daki Özel Üniversitelerden Hangisi İyidir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Bak dünya sıralamasında ilk 500'e giren üniversiteler şunlar ona göre düşün.

İlk 500'de yer alan 10 Türk üniversitesi, ODTÜ, İstanbul, Hacettepe, Ankara, Ege, İTÜ, İ.D. Bilkent, Gazi, Boğaziçi ve Koç üniversiteleri oldu. Bu üniversitelerin kendi içlerindeki sırası, kaç kez ilk 500'de yer aldığına göre belirlendi.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22262269.asp

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

hocam turkiyede ozel uniye para yatirip modayi takip etmeye calisacagina cik yurt disinda oku ayni paraya daha iyi egitim alirsin turkiyenin en iyi unisi 500lerdeydi sanirim ilk50de okullar var ayni paraya  ki yurt disinda part time is bulma imkaninda var. robinsonun dedigi seylere bakmayin hayati yalan onun anca kuru ski o cakal hayal perest :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı

ozel diyo iyi diyo :D en iyi para tuzagini mi soruyon en iyi sikeni mi :D bilemedim ozellerin alayi bok turkiyede biride cikip savunmasin ozel unileri

bilkent üniversitesi'nden bir habersin sanırım.

@robinson_crusoe

sen de evli barklı adamsın ama masallah, radarlar acık.

birtek bilkent var müdür :D

başlıktaki İstanbul yazısını okuyamadınız herhalde?

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı
    wert bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı

ozel diyo iyi diyo :D en iyi para tuzagini mi soruyon en iyi sikeni mi :D bilemedim ozellerin alayi bok turkiyede biride cikip savunmasin ozel unileri

bilkent üniversitesi'nden bir habersin sanırım.

@robinson_crusoe

sen de evli barklı adamsın ama masallah, radarlar acık.

birtek bilkent var müdür :D

başlıktaki İstanbul yazısını okuyamadınız herhalde?

biz orayı okuduk da, sen su kısmı okumadın sanırım hocam, ona ithafen cevap yazmıstım :

"bilemedim ozellerin alayi bok turkiyede"

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Turkiye'de özel universiteye gitmektense yurtdisinda dil ya da lisans egitimi alabilirsin.

Arastirirsan bazi ülkelerdeki yillik masrafin = Turkiye'deki özel üniversitenin yillik ücretidir.

Bunun sana ne katkisi olacaktir? Yurtdisinda yasayacak, farkli bir kültürü taniyacaksin, bakis acin degisecek ve yeni bir dil ögrenme sansini elde edeceksin. (Diger katkilarini saymiyorum.:) )

Kolay gelsin.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Eğitimlerini bilemem ama ortam istersen nişantaşı üni yi düşünmelisin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

kesinlikle ozyegin, koc ve tabiki sabanci

bunlarin haricinde sunlarda ek olarak dusunulebilinir: maltepe, yeditepe sosyal bir bolum okuyacaksan belki belki Beykent

sakirtlerle kalirim diyorsan Fatihte iyidir.

edit:istanbul sehiri yazmayi unutmusum o da iyidir.

maserati tarafından 04/Nis/13 09:44 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Birader yeditepede okudu okuldaki kızlar, yazın çimlerde mayo ile güneşlendiğini görünce, hayatıma lanet ettim. İlk kez özel üni okumadığıma o an pişman oldum,

benim oyum maltepeye.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    emreslmn bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

En iyisi Koç

aynen hacı en ıyısı koç. birader koçta okudu okulla ilgili sormak istediklerin varsa sorayım

üniversite iyi de özellikle bilgisayar mühendisliğinde bir tane proje ile uğraşan adam yok. öğrencilerin çoğu ders odaklı çalışıyor.

ha bi de güzelim apolitik üniversiteye bu sene siyaset soktular eylem yapma kafasını yerleştirdiler. yıllardır ne eylem gördüm ne de siyasi bi propaganda ama bu sene ikisini de bol bol yaptılar bizleri uyandırmaya çalışan kendileri uyanık arkadaşlarımız.

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

bu arada eğer koç üniversitesinde okumak istediğiniz bi bölüm varsa ve puanınız yetmiyorsa matematik, görsel sanatlar filan seçip sonrasında yatay geçişle istediğiniz bölüme geçebilirsiniz eğer endüstri, tıp, hukuk gibi çok popüler bölümler istemiyorsanız. 2.1 ortalamayla matematikten bilgisayara geçecek seneye mesela arkadaş. okul bu geçişler konusunda, çap konusunda falan çok rahat. bir de not ne olursa olsun 5 sene burs kesilmiyor.

. . .. . ... .
Toplam Hit: 5112 Toplam Mesaj: 53