İstanbul'dan - İzmit Yenişehir'e En Kolay Nasıl Giderim.
-
Arkadaşlar merhaba, yarın sabah 6 gibi yola çıkacağım. Elimde valiz vs yok. Her türlü taşımayı kullanabilirim. Benim için en kolay yol nasıl ve nereden olur? Saygılarımla.
-
helikopter
-
otogardan üçyol otobüsüne bin,2 dk sonra şirinevlerde in ve aşağıya doğru yürü o mevki yenişehir mahallesi zaten birine sorarsın gösterir,tam adres varsa harita üzerinde göstereyim istersen
-
anadolu yakasında isen
500t iett ile izmit terminale kadar gidebilirsin.
-
@tnrsk
Adres: Körfez Mh. Birlik İş Hanı No: 117 Kat: 5, Yenişehir, İzmit, Kocaeli, Türkiye
burası hocam
@samaccc
sanırrım terminale kadar o şekilde gidip sonar tnrsk'nın önerisine uyacağım. sağol hocam. -
hocam haritadan baktım eğer adres doğruysa terminale gitmene gerek yol uzar boşuna
otobüsle gideceksin herhalde,muavine söyle perşembe pazarına gidicem de eğer indirebiliyosa adliyenin orda indirsin, olmazsa adliyenin 1 dk gerisinde halkevinde indirsin 5 dk yürürsün,gideceğin yer perşembe pazarının hemen arka tarafı ak parti il başkanlığının yanında,tepesinde kocaman bi ampul var yani ışığa doğru gittinmi adresini bulucaksın :)
Tnrsk tarafından 06/Oca/15 01:47 tarihinde düzenlenmiştir
-
samaccc bunu yazdı
anadolu yakasında isen
??
-
iQsuz bunu yazdısamaccc bunu yazdı
anadolu yakasında isen
??
adam haklı 200t idi o kafa gitti .
http://www.kocaeli.bel.tr/OtobusSaatleri.aspx?HatKodu=200
düzltiyorum aha bu :D
-
kartal metro otobüs durağından 200 numaralı otobüs ile uygun fiyata gidebilirsin (en son 5tl civarıydı)
http://www.kocaeli.bel.tr/OtobusSaatleri.aspx?HatKodu=200
nerede oturuyorsun bilmiyorum ama en rahatı efetur a binip gitmek olur.
-
Tnrsk bunu yazdı
hocam haritadan baktım eğer adres doğruysa terminale gitmene gerek yol uzar boşuna
otobüsle gideceksin herhalde,muavine söyle perşembe pazarına gidicem de eğer indirebiliyosa adliyenin orda indirsin, olmazsa adliyenin 1 dk gerisinde halkevinde indirsin 5 dk yürürsün,gideceğin yer perşembe pazarının hemen arka tarafı ak parti il başkanlığının yanında,tepesinde kocaman bi ampul var yani ışığa doğru gittinmi adresini bulucaksın :)

Gideceğin yer sanırım esnaf odası. akparti il binasına gıdecem dersen herkes söyler yerini pazaryerinini arkası
e5 ten gelırse adlıyede inersin ama şehir içinde durmayabiliyor araçlar
temden gelırse otobusle otogarda ınersın efeturun servısı yok metronun var metro ıle servısle bırakırlar senı .
sabah 6 da bınecegın ıcın 1.5 saate rahat gelırsın trafık olmaz 500 ile kartal metrodan kaynarca koprusunden ızmıt beledıyesı otobusune bınebılırsın kentkart basanlar olur.Dıger turlu 15 lıra fılan sanırım efetur metro. 500 ıle ayakta gıdebılırsın
-
Efetur izmit otobüslerine bin istanbul esenler veya harem otogardan (yarım saatte bir var).
Vilayet durağında inicem de. İndiğin noktadan karşıya geç 5 dk yürürsün karşına çıkar. Halkevinde inersen daha geride inersin baya yürürsün :)