Istanbuldan Boluya Gitmek ?
-
bolu istanbul arası 260 km gidiş dönüş eder 520 km :)
bu da bi depo mazot eder :D kimse 150 tlye götürmez taksiyle :)
-
hocam bi sorayım 150tl ye götürürlermi ((:
bide yarın gidicek bi tanıdık varda o olmadı ben götürürüm p:
-
Atla taksiye git gara anasını satiyim.İllaki doğuya giden bi otobüs olacaktır.Bolu bide yol üstü banko vardır.
Yada muridlerden biriyle anlaş git :D sabaha kadar pc basında oturacaklarına işe yarasınlar.Arabayla masraf karşılığı götürsün seni.Sende havalimanından bi 70 cc Jack daniels al ;) güzel olur.
Müslüman muridse çikoleta al. :D
*müslüman muridden kasıt alkol kullanmayan murdittir..
-
olması muhtemel gece 3 te ankaraya buldum(haremden) yol üstü bulunması muhtemeldir
-
Viski kopeginiz olsun hoca ne demek, Sanirim cozumu buldum ya, saat Direk esenler otogarina gecicem. Ordan saat 4 te otobus varmis. Artik saat 4 e kadar bekleriz otogarda. Oyle geceriz.
-
Hocam hıc ugrasma arac kırala (tabı maddıyata bakar )gıdıs gelıs 550 km desen aracta km de 0,20 (ufak bır arac kırala hem kırası ucuz olur hem fazla yakmaz) yaksa 110-150 arasında arac yakar. Kac gun kalacaksın bılmıyorum ama arac kırasınıda eklesen sana uguna gelır otobus kadar olmasada. Sadece gıdıs acıl dıyorsan boluda bır subesı bulun kıralama sırketı bul gotur boludakı sıubeye teslım et. yada sabaha kadar bekle
-
elmor bunu yazdı:
-----------------------------
konu disi.
Boluya sinema salonu acildimi .
-----------------------------Adamım sen hangi devirde gördün Bolu'yu En son :) ?
İki tane Sinema var. Gayet de Lüks ve herşey bulabiliyorsun..
Madem lafı açıldı bahsedeyim..
Mutlaka ama mutlaka bir gün Bolu'ya gelin ve Görün. BOLU her zaman kazalar, Geçitleri, Bolu Dağı Muamması ve Askeri Birlikleri (Komando Tugayı , Özel birlikler) ile anıldı.. Ancak Bolu Türkiye'nin pek çok yerinde göremeyeceğiniz ve olmayan Doğal Güzelliklere sahip bir il. 4 Mevim her renk mevcut. Kayakta yaparsın, Yüzersinde.. Dağa'da çıkarsın, Karting'de yaparsın, Yamaç Paraşütü, Av, Off-Road, Ralli ne ararsan işte.. Aklına ne gelirse yaparsın Bolu'da.
Ha Kız arkadaşiniz, Eşiniz ile Gölcük denen Romantin Cennetvari Mekanı gezin.. Foto çekin.. Hanımlar oraya bayılır..
Konunun özüne cevap:
o saatte boluya otobüs yok. kesin ve bilierek söylüyorum olmadığını. sabah 05:30'da Öz bolu ile gelebilirsin ancak.