İstanbuldan Bursa'ya Gideceğim (Önemli)
-
Arkadaşlar çarşamba bursaya gitmeyi planlıyorum, ama sizce feribotla mı daha hızlı olur yenikapıdan yoksa otobusle mi gideyim ? Hızlıca ve aktarma yapmadan gitmek istiyorum ?
-
Bence feribot daha sağlıklı olur hocam. Araçla gitmemen daha büyük bir avantaj
-
Buna bir bak;
Birde Yalova'dan gidebilirsin, ben Kartal'da olduğum için genelde bunu tercih ediyorum Bursa'ya giderken.
Kartal'dan Yalova, Yalova'dan Bursa yapıyorum. 2 saati geçmiyor..
Branimir tarafından 07/Tem/14 19:07 tarihinde düzenlenmiştir -
kendi tercihim yalovadan gitmek, feribot dan daha hızlı karşıya geçiyorum.
-
Hocam Yenikapıdan feribot 1,5 saate Mudanya'ya varıyor. Mudanya'dan halk otobüsüne binip 20-30 dkya Bursa'ya varıyosun.
Otogar'dan otobüsle gidersen 3,5 saat sürüyor.
-
Sürekli gidip geldiğim bir güzergah,biraz aktarmalı olur fakat fetibot otobüsten daha hızlı kesinlikle feribot.birde istanbulun neresinden bursada nereye gideceksin
-
çok acelen yoksa bin otobüse kafan rahat etsin. vasıta değiştirmek sıkıntı olur bilmediğin yerde. mudanyaya geçsenen fazla yarım saat kazanırsın gerek yok.
bursanın neresi?
-
MbK bunu yazdı
Hocam Yenikapıdan feribot 1,5 saate Mudanya'ya varıyor. Mudanya'dan halk otobüsüne binip 20-30 dkya Bursa'ya varıyosun.
Halk otobüsü veyahut bursa minübüsleri var 25 dakikada bursadaasın. Nereye gidecegini söyle indi bindilerinide söyleyek nokta atışı git :D:P
-
bu soru bursanin neresine gitmek istedigine bagli hocam
-
Tam nereye gidicen ona gore tarif edelim.
Birde sehir icinde geziceksen bi tane bukart al.3.50tl. Metro 2tl keser otobus de ortalama 2 tl yoksa her arac icin 3tl bilet odersin. Bursaray da giseci oldugum icin biliyorum:)
Mudanya feribottan teleferige f3 otobusleri var. Direkt oraya gider.
-
b0rd0 bunu yazdıMbK bunu yazdı
Halk otobüsü veyahut bursa minübüsleri var 25 dakikada bursadaasın. Nereye gidecegini söyle indi bindilerinide söyleyek nokta atışı git :D:P
metro bile sanayiden fomaraya 20 dakkada gitmiyor mu yav mudanyadan nasıl 25 dakkada heykele gidiyor?