İstanbullu Müridler Bi Bakabilir Mi?
-
Merhabalar arkadaşlar; bu sene bilindiği üzere Marmara Üniv Diş Hekimliği kazandım ve fakülte Nişantaşı'nda.
Ben hazırlık okuyacağım ve hazırlık için Göztepe Kampüsünde bulunacağım.
KYK'dan Yüksek Ücretli Yurtlara baktım 3 adet yurt bulunmakta.
- Avcılar Yurdu (Erkek)
-Fatih Sultan Mehmed Yurdu (Kız-Erkek)
-Esenyurt Öğrenci Yurdu.
Bu yurtların Göztepe Kampüsüne olan uzaklıkları, İstanbul trafiğinde kaç saatte gidileceği hakkında bilgi alabilr miyim?
-
esenyurt la avcıları okula göre şöyle tarif ediyim taaa ebesesinin şeysinde metrobüsle kadıkoy yapıp ordanda minübüsle göztepe yaparsın 2 saatten aşagı gidemezsin okula fatihi bilmiyorum
-
hocam göztepeye göre tarif ettin değil mi?
-
Avcılar - Göztepe 47 km veriyor google maps, ayrıca Avcılar avrupa - Göztepe asya kıtasında.
Esenyurt - Göztepe - 51 km veriyor aynı sekilde avrupa - asya arasında seyahat edersin.
Öbür yurt nerde bilmiyorum yardımcı olamayacağım.
Ama maps.google.com
-
The_Cure bunu yazdı
hocam göztepeye göre tarif ettin değil mi?
evet hocam esenyurttan ve avcılardan göztepeye
-
kadıkoyde bi ton yurt var ordanda araştırabilirsin.
2 tane erkek öğrenci yurdu var
http://www.kadikoyweb.com/indeks/E%F0itim+Kurumlar%FD/%D6%F0renci+Yurtlar%FD.htm
cemnet tarafından 05/Ağu/13 15:15 tarihinde düzenlenmiştir -
yurtta kalma bence, git ev tut arkadaşlarınla evde kal fikirtepede, yola vereceğin parayı eve verirsin. hiç değilse trafik çekmezsin
-
o kadar mı ya
-
The_Cure bunu yazdı
Merhabalar arkadaşlar; bu sene bilindiği üzere Marmara Üniv Diş Hekimliği kazandım ve fakülte Nişantaşı'nda.
- Avcılar Yurdu (Erkek)
-Esenyurt Öğrenci Yurdu.
Bu yurtların Göztepe Kampüsüne olan uzaklıkları, İstanbul trafiğinde kaç saatte gidileceği hakkında bilgi alabilr miyim?
- Avcılar Yurdu (Erkek) -- Gidilmez
-Fatih Sultan Mehmed Yurdu (Kız-Erkek) ÇAPA da olması lazım karşıda haliç tarafları gidilmez!
Esenyurt oda ebesinin gözünde gene gidilmez.
hocam sen burda Ataşehirdeki falan KYK ya bak Yoksa ordan okula gitmek uzun sürer.
-
ArmadA bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
- Avcılar Yurdu (Erkek)
-Esenyurt Öğrenci Yurdu.
- Avcılar Yurdu (Erkek) -- Gidilmez
-Fatih Sultan Mehmed Yurdu (Kız-Erkek) ÇAPA da olması lazım karşıda haliç tarafları gidilmez!
Esenyurt oda ebesinin gözünde gene gidilmez.
hocam sen burda Ataşehirdeki falan KYK ya bak Yoksa ordan okula gitmek uzun sürer.
Hocam sadece bu üçü var ya
-
o kadar mesafe okuldan soğutur, uğramazsın bile okula metrobüs işkencesini saymıyorum sabahları
varsa arkadaşın eve çıkmaya bak