İstanbullu Müritler İçeri
-
Yarın sabah istanbula geleceğim fazla bilmiyorum istanbulu.. Floryada ki şükrü balcı PMYO ya beni götüreblicek bir mürit arıyorum... Arabası filan olmasına gerek yok sadece yolu bilsin yeter.. :) Esenler otogarından yada haremden beni alıp götüreblicek birine ihtiyacım var..
-
Yok mu ?
-
belki roadan alıcak biri çıkmaz ama oradan ücretsiz servislerle daha merkezi bir yere gidersen götürecek birileri cıkabilir yada soruştur belki floryaya bile servis bulabilirsin
-
Teşekkürler..
-
Dur ben sana tarif edeyim gelip alamayacaşım için en azından bunu yapayım
Otagar'ın oradan bakırköy otobüsüne biniyorsun > bakırköy de in > trene bin > Floryada in
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
Otagar'ın oradan bakırköy otobüsüne biniyorsun > bakırköy de in > trene bin > Floryada in
çok açıklayıcı oldu hocam saol :) -
MUHRIP bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
çok açıklayıcı oldu hocam saol :)
-----------------------------Reca ederim :) demek polis olacaksın.. şimdiden temel atıyorum belki ileride lazım olursun :P
-
karakutu bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------Dur ben sana tarif edeyim gelip alamayacaşım için en azından bunu yapayım
çok açıklayıcı oldu hocam saol :)
-----------------------------Reca ederim :) demek polis olacaksın.. şimdiden temel atıyorum belki ileride lazım olursun :P
inş hocam olurum.. Bu kötü yer tarifinden sonra içeriye ilk seni atarım sanırım :) -
Aşk olsun sana tane tane anlattım:
Otagarda iniyorsun , caddeye çıkıyorsun > Cadde de bakırköy hatlı otobüse biniyorusun > Bakır köye geldiğin vakit ( son durak zaten ) hemen karşıda Tren istasyonu var oraya gidip Florya istikametine gidiyorsun gerisi senin işin :)
Var mı bunun gibi basit bir tarif.
-
karakutu bunu yazdı:
Aşk olsun sana tane tane anlattım:
Otagarda iniyorsun , caddeye çıkıyorsun > Cadde de bakırköy hatlı otobüse biniyorusun > Bakır köye geldiğin vakit ( son durak zaten ) hemen karşıda Tren istasyonu var oraya gidip Florya istikametine gidiyorsun gerisi senin işin :)
Var mı bunun gibi basit bir tarif.
Yorumsuz Hocam :) en son taksiciye bayılıcam parayı zaten ibne btün istanblu gezdricek taksmetre gümlesn die :) He bu arada refakatçi arkdaşla tophanede nargle keyfi yapılır... :) -
aman diyim trende götü kestirme gerçi eskisi gibi pis değil artık
he yardım etmeyi isterdim ama sabah 10da sınav var malesef
kolay gelsin