İstanbulnet ?
-
İlk sayfayı okudum gülmekten geberdim.
Bi adam için "sınırsız mı değil mi " demek bu kadar zor mu olur.
-
ya hocam bırak Gold üyelik fln yahu :) .
otobuste gıderken bıle tanısıp cıkan arkadasım var benım .
gıt bı kafeye otur tek oturan bı kızla tanıs kaynas 2 dk lık iş hacım valla. netten ugrasmaya degmez inan.
-
Volaris bunu yazdı:
-----------------------------
Evine hergece ömür boyu hiç konuşmadan sex yapabileceğin kadın yolluyorlarmış. Sınırsız hizmet.
-----------------------------hizmet diye buna derim işte:))
-
mperk bunu yazdı:
ben hala sınırsızmıdayım
-----------------------------:D:D:D:D:D sınırsızsın rahat ol sen :} Ben sınırsız, sen sınırsız, o sınırsız, biz sınırsız yıkın sınırlarınızı :}
-
Bizim arkadaş kayıt olmuş. Anlatıp duruyordu. Meraktan girdim. Photoshoplu, aynadan çekilmiş resimler falan. Göz yanılması çirkin hatunlar. Milyon tane amele sıraya girmiş. Yorumlar, parayla hediye göndermeler, bilmemneler. Hatunun teki yazmış. "Tek kusurum kusursuzluğum" diye. Bir de tipi görseniz aq. Böyle ameleler 10 paralık hatunların götünü kaldırıyorlar işte. 5 milyona çiçek yolla, böcek yolla falan. 1 profili 500 kişi takibe almış. Boş saçma sapan işler. Aslında daha ağır şeyler derdim. Ama burdan katılan falan vardır. Oranın ameleleriyle atışacak halim yok. Üstüne şu sitedeki kaşarlardan hayır bekliyorlar daha birşey demiyorum. 5 dk profilleri gezdim. O resimler, o yorumlar falan. Bu kadar kaşarı bir arada görünce dünyada namuslu, ahlaklı tek hatun kalmamış gibi düşünceler kafamda oluşmaya başladı. Daha fazla tesir etmeden toplam 15 dk içerisinde derhal kapattım.
-
ya benim kuzen 2-3 sene önce takılıyordu buraya dedi alalım düşüyor ii dedim bende aldım bakıyorum 2 tane düştü şimdiden msn"nıde aldım faceınede bakalım :)))
-
lenova bunu yazdı:
ya benim kuzen 2-3 sene önce takılıyordu buraya dedi alalım düşüyor ii dedim bende aldım bakıyorum 2 tane düştü şimdiden msn"nıde aldım faceınede bakalım :)))
-----------------------------Hayırlı olsun üstad
-
:) 4 oldu duser duser bugun daha 2ıncı gun
-
bu arada türkiyede internetden tanışıp evlenen çift sayısı bayağı bi artmış geçen araştırma sonuçlarında görmüştüm. Bizim şirketde de bi eleman gayet.net'de bi kızla tanışıp evlenmiş bir sene önce ve gayetde rahat bi şekilde sölüyor :) Eskiden insanlar çekinirdi netden manita olaylarına şimdi normal olmaya başladı..
-
Sende düşenlerin msn ve facelerini burda parayla sat bari iyi kötü gelecek ayın parasını çıkarırsın sanal pez. girer ama sağlık olsun :D