İstanbul"Un Fethinin 555. Yıldönümü...
-
Bugün, 555. Yıldönümünü Büyük Bir Gurur ve Heyecanla Kutladığımız İstanbul'un Fethinin; O Güzel Komutanı'nı, O Yiğit Ulubatlı Hasanlarını ve Bütün İsimsiz Kahramanlarını Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.
En Büyük Hedefi; Dünyanın Merkezi Olan Kostantiniye' yi İstanbul Yapmak Olan FATİH SULTAN MEHMED, Ülküsüne 21 Yaşında Ulaşıp, PEYGAMBERİMİZİN (s.a.v.) Müjdesine Mazhar Olmayı Başarmıştır.
Bütün Dünyayı Aydınlatan Bu Fetih Güneşi, Aradan Geçen 555 Seneye İnat, İvmesini Hiç Kaybetmeden, Bugün de TÜRK GENÇLİĞİNİN Ufkunda Parlamaktadır. Her Türlü Engellere Rağmen, Ayakları Yarden Kesilmeden Parmaklarının Ucuyla Yıldızları Yakalamaya Çalışan TÜRK GENÇLİĞİNİN Özündeki Dinamik, İşte Bu FETİH RUHUDUR. Bu Ruhun İdrakini Hiçbir Zaman Kaybetmeyen TÜRK GENÇLİĞİ, Şanlı Fetih Şuurunda GErçek Kurtuluşu Bulmuştur.
Fethin 555. Yıl Dönümünde TÜRK GENÇLİĞİNE Düşen Asli Görev, BU Kutlu Fethin Ruhunu Diri Tutmaktır. " Ya Ben İstanbulu Alırım, Yada İstanbul Beni" Diyen Fatih Sultan Mehmedin Kararlılığına ve İlmine Sahip Olunduğunda,
-
" Ya Ben İstanbulu Alırım, Yada İstanbul Beni" !!!
Başka bir şeye gerek yok galiba..
Yıldönümü kutlu olsun.. -
F. Sultan Mehmed han büyük bir komutan ve matematikçidir ruhu şaad olsun.
-
yav şu resmin yazısız olanı varmı
-
Fethin 555. Yıl Dönümünde TÜRK GENÇLİĞİNE Düşen Asli Görev, BU Kutlu Fethin Ruhunu Diri Tutmaktır. " Ya Ben İstanbulu Alırım, Yada İstanbul Beni" Diyen Fatih Sultan Mehmedin Kararlılığına ve İlmine Sahip Olunduğunda, Yağmur Misali Yağan Oklara Aldırmadan, " 3 Hilalli " Sancağı Bizansın Kalbine Diken, Ulubatlı Hasan'ın Azmi ve Cesareti Yakalandığında, Tarihte Birkez Daha " TÜRK ÇAĞINI " Yakalamış Olacağız. Fethin 600. Yılı Olan 2053 Yılında TÜRK GENÇLİĞİ Tıpkı Atası Fatih Sultan Mehmed Han Ve Onun Askerleri Gibi Birkez Daha Cihana Umut Olacaktır.
O GÜZEL KOMUTANI VE YİĞİT NEFERLERİNİ BİR KEZ DAHA RAHMET VE MİNNETLE ANIYOR, YÜVE TÜRK MİLLETİNİ'NİN BU BÜYÜK FETİH YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ.
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN...
-
Çinde 41 Çeriyle İhtilal Yapan Kimdi Peki O Uslanmaz Kan Hangi Bedende Şimdi...
Fetih yılldönümü kutlu olsun...
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Yazı beyaz kısımda zaten, paintte bile editlyebilirsin.
-
o bütük padişaın torunları olarak görevimizi yerine getirebiliozmu acaba? ruhu şad olsun Allah mekanını cennet eylesin..
-
Allah bu ülkenin biz de kalmasını en azından bi 500 yıl nasip etsin.Yoksa ecdadın yüzüne nasıl bakarız....
Ne mutlu Türk'üm Diyene !
-
Allah onların torunu olarak yüzümüzü kızartmasın ve onlara laik birer fert olup vatanımız ve milletimiz için çalışmamızı nasip etsin
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Yazı beyaz kısımda zaten, paintte bile editlyebilirsin.
------------------------okadarını bende biliom :P
bana büyük lazım daha yüksek çözünürlüklü :S