İşte Aranan Oyun: Half Life Opposing Force (Üstelik Botlu)
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
bildiğimiz anam babam half life ından farkı ne.grafikler falanmı.biraz bilgi versen
-----------------------------Hocam; silahlar, adamlar ve haritalar değişik. İndirmeni tavsiye ederim.
-----------------------------Langame desteği varmı?
-
Var hocam, fırsat olursa oyundan resimler yüklerim.
-
ontedi bunu yazdı:
Var hocam, fırsat olursa oyundan resimler yüklerim.
-----------------------------tamam emeğine sağlık
-
3-4 ay önce hayvan gibi oynamıştım bi hafta. dur bi daha indirip aynı $egil oynayayım. sağolasın hocam.
-
ortaokul yillarimizin vazgecilmezi, belkide gelmis gecmis ortaligi kasip kavurmus en iyi multiplayer oyunu. New Game modunu aylarca oynayip oyun sonu getirmisligimizde var. Parayi bir atari salonlarini birde halflife oynamak icin internet cafelere bayilirdik a.q :)
-
Deli oynarım kendi modunu. Düz half-life'ta adam tanımazdım. Ufak bi organizasyon düzenleyip nostalji mi yapsak napsak?
-
ontedi bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
botlar nasıl oyuna atılıyo ?
-----------------------------Botlar oyuna otomatik olarak giriyor. Zaten oyunu yükledikten sonra masaüstüne botlu ve botsuz olmak üzere iki kısayol atıyor.
-----------------------------tamam zaten ona giriyorum bot felan yok ortada ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
ontedi bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
botlar nasıl oyuna atılıyo ?
-----------------------------Botlar oyuna otomatik olarak giriyor. Zaten oyunu yükledikten sonra masaüstüne botlu ve botsuz olmak üzere iki kısayol atıyor.
-----------------------------tamam zaten ona giriyorum bot felan yok ortada ?
-----------------------------Hocam masaüstünde Opposing Force + Bots (Solo) kısayolu var, ona tıkladıktan sonra oynamayı dene. Çalışıyor hocam.
-
birinizde rapid verseniz tadindan yenmez :P
-
İşte resmi