folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşte Benim Ülkem

İşte Benim Ülkem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Hoppala Ben Bunu Yorumsuz Geçemem İşte..

Teşhislerimi yapayım bari. Şimdi Arkadaşlar Bizim Ülkemizde Yetişmiş İnsanlarda Evrak İle Tescillendirme İstemi Olduğu Sürece Yani Yetişmiş İnsan Gücünde Kağıdın İnsandan Üstün Tutulduğu ortamda İşten Anlamayanların Haketmedikleri Kadrolarda Görev alarak Beceriksizlikler Sergilemelerinden Daha Doğal Bir şey Olamaz. Bu Dediklerime Yetersiz Eğitim Şartlarınıda Katarsak Beceriksiz Siyasetçi, Beceriksiz Mühendislerimizin Sayısı Oldukça Fazladır Denilebilir.

Elindeki Evraklar la Mühendislik Kadrolarda Çalışıpta İşinin Gerçekten Hakkını Verebilen Çok Az Adam Vardır, Heleki Siyaset Konusunda Zaten Her kesin Seçilebilir Kılınmaması Hususunda Ciddi Ciddi Düşünüyorum, Siyasi Bilimler Fakültesinden Mezun Olmayanların Bu Ülkeyi Yönetebileceğinden Şüpheliyim. Ki İlkokul Mezunlarının Mecliste Bulunmasıda Ayrı Bir Tutarsızlıktır. 

Yetişmiş Evraksız Beyinlerimizinde Bir Şekilde Ekonomiye Ciddi İş Kollarında Katılımının Sağlanması gerekmektedir. Bencillikle Beyinsizlikle Oluşturduğumuz Salata yı biz yiye duralım Bakın Görüyorsunuz Millet Neler Neler Yada Ne Çeşit Çuvallar Kafamıza Geçiriyor.. Buda Iraktaki Çuval Hadisesinin Farklı Versiyonu olsa Gerek.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    walla hocam simdi şöyle bir şey bunlar konuşulurken bir tüm general ve bir terör ile ilgili üst düzey yönetici olduguna göre bence kaynak ;D

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    evet ya bende ilk izlediğimde gerçekten çok gülmüştüm böyle bi saçmalık ne yazıkki ülkemizde var

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
Toplam Hit: 1891 Toplam Mesaj: 14