İşte Beynin Çözülemeyen 10 Sırrı!
-
Ben çözdüm.
Adımada Deli Dediler...
-
buyur birader şu yazı işine yarayabilir
http://uploaded.to/?id=ebn82a
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------Abi bişi soracam şimdi . .. Bildiğiniz üzere normal insanlar beyinleirnin %3-4 gibi bir kısmını kullanıyorlar.. Süper dahiler felan en fazla 5-6(Ki zaten o kadaer zeki adma fazla yaşamıyor çoğu intahar ediyor)
Bir ara biri diyoduki insanlar şayet beyinleirnin %10 gibi bir kısmını kullanabilir olsaydı sadece düşünce güzüyle nesneleri felna havaya kaldırabilir. Telepati zleliği felan alır vs vs....
B ir yerdnebkaınca insanın Lan hasiktir demesi geliyor .. Ama bir yandanbakıncada bi ihtimal var deesi geliyor insanın ...
Buna yorum yapcak babayğitler aranıyor.. Aydınlatın bizi.
-----------------------------şu yazı işine yarayabilir
http://uploaded.to/?id=ebn82a
-
Hocam benn bi gidip kahvaltı yapıp geleyim ... Aç karna insan bişi anlamaz:d Gelinc eokuyacam ... Teşekkürler Ayrıca holydemon deli olduğunu bilmeyenmi var:d
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Ben çözdüm.
Adımada Deli Dediler...
-----------------------------
sende var zaten bişeyler ben çaktım holy :D -
Vay be beynimizin %10 kadarını kullandığımızda cisimler emrimize giriyorsa %100 kullanırsak neler olur tahmin bile edemiyorum, iyide o zaman bilim adamları ne beyindeki liflerin içine düşmüşler efendim bilgi nerede saklanırmışta bilgi nasıl işlenirmişte, Beyin beynin bile algılamasının üstünde bir iradenin ürünü olarak mucizevi bir şekilde işleyen mucizevi bir alettir de ve geç.. :)) Bu arada düşünürsem sanırım Tırlatacam ben. :D
Edit= Bir saat kadar oldu bunu düşündüm de sanırım bilim adamları beyni %100 değilse bile daha kapasitesinin üstünde çalıştırabilmek için çabalıyor gibime geliyor ve lafımı geri alıyorum araştırsınlar nede olsa bilim deneyler le müsbet bir ilim değilmidir.
-
xursi bunu yazdı:
-----------------------------Abi bişi soracam şimdi . .. Bildiğiniz üzere normal insanlar beyinleirnin %3-4 gibi bir kısmını kullanıyorlar.. Süper dahiler felan en fazla 5-6(Ki zaten o kadaer zeki adma fazla yaşamıyor çoğu intahar ediyor)
Bir ara biri diyoduki insanlar şayet beyinleirnin %10 gibi bir kısmını kullanabilir olsaydı sadece düşünce güzüyle nesneleri felna havaya kaldırabilir. Telepati zleliği felan alır vs vs....
B ir yerdnebkaınca insanın Lan hasiktir demesi geliyor .. Ama bir yandanbakıncada bi ihtimal var deesi geliyor insanın ...
Buna yorum yapcak babayğitler aranıyor.. Aydınlatın bizi.
-----------------------------şimdi hajı bu dediğin evet bir gerçek olması mümkün ve dünyanın bu zaman sürecine kadar da olmuş bir olay bu. böyle insanlar geliyor am insan vücudu beynin fazla çalışmasına dayana bilecek bir yapı değil. belli bir ölçeği geçtikten sonra kendini soğutluyorsun dünyadan. zaten ya deliriyorsun yada insanlar seni dışlıyor sürekli. daha kötüsü de çoğu şeyi çözmekten çözemediğin imkansız şeyler oluyor ve intihar ediyorsun. bence kullana bildiğinizi kullanın delilik de güzel birşeydir.
-
beyin hakkında bende bi kaç bişey okumuştum.mesela bi insan otomobille 150 km hızla giderken bi tıra arkadan çarpacak çarpma anı gerçekleşmeden bi kaç snye önce beyin bunu tespit edip işliyor.ve kurtulup krtulamayacagını hesaplıyor.ve o adam tıra arkadan çarptıgı anda beyin ölmüş oluyor.
yada 15 katlı bi binanın tepesinden atlayan bi adam yere çakılmadan beyin ölümü hesaplıyor ve önceden ölüyor.vucut bi çuval gibi yere çakılıyor.beyin vucudun tamamen lehine işleyen vucudun herşeyini kusursuz hareket etmesini sağlayan mekanizmadr.zarar görmemesi için herşeyi otamatikman yapıyor.
-
vallah hiç birini düşünmemiştim sagol düşünücek başka bişey daha çıkartın ortaya zaten evrende o kadar bilinmeyen şey var .......bravo yani :D