İşte Budur Abi!
-
böylede olmaz ama Böyle türbanlımı olur..
-
jannissary hocam niye onyargıyla yaklasıyosunuz...Su ana kadar yapılan yorumlar gayet normal
hatta bu kız daha kotusunude hakediyo...Bide soyle bi gercek varki turbanlı kızlar arasında bu tipler
azımsanamıyacak kadar cok..İlla etek giymesi de gerekmiyo bazı turbanlı kızlara ohaaaa a.q
sende bunları yapıyosan acık kızlar ne yapsın dedigim cok olmustur...Allah boylelerini islah etsin
dine darbe vurmaktan baska yaptıkları baska bi bok yok...
-
off süper lan :| yalnız benim gördügüm vardı bunun bi büyük versiyonu 30 35 yaşlarında.Kafada türban üstündeki şey transparandı :D dolu bu yaratıklardan :D ama bunun tarzınada ayrıca bi bittim
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------jannissary hocam niye onyargıyla yaklasıyosunuz...Su ana kadar yapılan yorumlar gayet normal
hatta bu kız daha kotusunude hakediyo...Bide soyle bi gercek varki turbanlı kızlar arasında bu tipler
azımsanamıyacak kadar cok..İlla etek giymesi de gerekmiyo bazı turbanlı kızlara ohaaaa a.q
sende bunları yapıyosan acık kızlar ne yapsın dedigim cok olmustur...Allah boylelerini islah etsin
dine darbe vurmaktan baska yaptıkları baska bi bok yok...
-----------------------------ön yargıyla yaklaşmıyorum swat baba önlerini tıkıyorum=) inşallah böyle bişey yapmaz müridler.. malum bu potansiyelde
olan arkadaşlar var... hee kıza gelince senin yorumlarına harfi harfine katılıyorum bu ve bunun gibi tipleri ne insan yerine
koymuyorum...
-
üstü minare altı şişhane aq :F
-
Üstü hadi kalk gidelim diyo, Altı Otur Bok yime diyo Yoruma bittim yahu.... iki saattir kasılıyom gülmekten. :))) Allah iyiliğinizi versin, nirden b ulursunuz bu ilginçlikleri bilmem. mobydick64 Teşekkür ayrıca kardeşim. :)))
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------lan gavat. amacın ne senin. copy paste etmeden düşünmeliydin.. 2 yıl önceki resim bu.
tamam bazı aptal beyinli kızlar var ama hepsini katarsan senin düşüncene sıciyim
admin hocalar silin lütfen.
-----------------------------
adam bir genelleme yapmamış ki ne küfrediyorsun? -
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------
türban mürban kayarım ben buna :|
-----------------------------asdkhaskjh yarıldım ya :DD
-
kız sonuçta bir yerini açmamış. önemli olan da bu.
alışılmadık bir görüntü ama bence kesinlikle bir tezat olarak bakılmamalı. ha başını kapar kıçını açar o kadarını anlarım da sadece kıyafetler alışık olmadığınızdan uyumsuz gelmiş size. ama tekrar belirteyim ortada kesinlikle bir tezat yok...
-
bune amk at skine kelebek konmuş gibi :D