İşte Budur Abi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek
    böylede olmaz ama Böyle türbanlımı olur..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

jannissary hocam niye onyargıyla yaklasıyosunuz...Su ana kadar yapılan yorumlar gayet normal

hatta bu kız daha kotusunude hakediyo...Bide soyle bi gercek varki turbanlı kızlar arasında bu tipler

azımsanamıyacak kadar cok..İlla etek giymesi de gerekmiyo bazı turbanlı kızlara ohaaaa a.q

sende bunları yapıyosan acık kızlar ne yapsın dedigim cok olmustur...Allah boylelerini islah etsin

dine darbe vurmaktan baska yaptıkları baska bi bok yok...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    off süper lan :| yalnız benim gördügüm vardı bunun bi büyük versiyonu 30 35 yaşlarında.Kafada türban  üstündeki şey transparandı :D dolu bu yaratıklardan :D ama bunun tarzınada ayrıca bi bittim

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    SWAT bunu yazdı:
    -----------------------------

jannissary hocam niye onyargıyla yaklasıyosunuz...Su ana kadar yapılan yorumlar gayet normal

hatta bu kız daha kotusunude hakediyo...Bide soyle bi gercek varki turbanlı kızlar arasında bu tipler

azımsanamıyacak kadar cok..İlla etek giymesi de gerekmiyo bazı turbanlı kızlara ohaaaa a.q

sende bunları yapıyosan acık kızlar ne yapsın dedigim cok olmustur...Allah boylelerini islah etsin

dine darbe vurmaktan baska yaptıkları baska bi bok yok...

ön yargıyla yaklaşmıyorum swat baba önlerini tıkıyorum=) inşallah böyle bişey yapmaz müridler.. malum bu potansiyelde

olan arkadaşlar var... hee kıza gelince senin yorumlarına harfi harfine katılıyorum bu ve bunun gibi tipleri ne insan yerine

koymuyorum...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    üstü minare altı şişhane aq :F
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Üstü hadi kalk gidelim diyo, Altı Otur Bok yime diyo Yoruma bittim yahu.... iki saattir kasılıyom gülmekten. :))) Allah iyiliğinizi versin, nirden b ulursunuz bu ilginçlikleri bilmem. mobydick64 Teşekkür ayrıca kardeşim. :)))

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

lan gavat. amacın ne senin. copy paste etmeden düşünmeliydin.. 2 yıl önceki resim bu. 

tamam bazı aptal beyinli kızlar var ama hepsini katarsan senin düşüncene sıciyim 

admin hocalar silin lütfen. 

adam bir genelleme yapmamış ki ne küfrediyorsun?

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

hp32 bunu yazdı:
    türban mürban kayarım ben buna :|

asdkhaskjh yarıldım ya :DD 

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

kız sonuçta bir yerini açmamış. önemli olan da bu.

alışılmadık bir görüntü ama bence kesinlikle bir tezat olarak bakılmamalı. ha başını kapar kıçını açar o kadarını anlarım da sadece kıyafetler alışık olmadığınızdan uyumsuz gelmiş size. ama tekrar belirteyim ortada kesinlikle bir tezat yok...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    bune amk at skine kelebek konmuş gibi :D
Toplam Hit: 14806 Toplam Mesaj: 79