İşte Canlı Bombanın Saniye Saniye Yakalanışı (Video)
-
-
İzledim ve Pek bişey anlamdım
-
bu türk polisinden bişi anlamıyom yada ben yanlış anlıyorum hernese
adamlar diyorki :
İstanbul polisi günlerdir izlediği canlı bombayı işte böyle yakaladı...
a.qq madem kadında canlı bomba var neden yakalamıyorsunuz ki , illa bombayı patlaması mı lazım ...
türk polisi çok yanlış eğitim alıyorr , şimdi yazıcam cok uzun sürer kısa kestim bende :] -
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
adamlar diyorki :
a.qq madem kadında canlı bomba var neden yakalamıyorsunuz ki , illa bombayı patlaması mı lazım ...
türk polisi çok yanlış eğitim alıyorr , şimdi yazıcam cok uzun sürer kısa kestim bende :]
Suç üstü yakalamak diye birşey var. -
By_Gizemli bunu yazdı:
adamlar diyorki :
türk polisi çok yanlış eğitim alıyorr , şimdi yazıcam cok uzun sürer kısa kestim bende :]
-----------------------------:Dgizemli şimdi bu soruyu sormadan önce biraz düşün istersen kadın canlı bomba polis peşinde ama yakalamıyo sence sebeb ne olabilir ? biraz düşünürsen bulursun eminim
-
By_Gizemli İyikide Türk Polis Teşkilatında değilsin. Adamlar senin düşündüğünü düşünemiyormu zannediyosun. Bi akıllı sensin :) Canlı bomba Kaç kişiyle bağlantıya geçiyo , nerelere gidip , kimlerden emir alıyor, bunları araştırıyorlar. Canlı bomba zaten ellerinde , polisin yaptğı büyük başları bulmak. Zerre kadar sevmediğim Türk polisini şimdi takdir ettim.
-
bayıltana kadar si*cen onu
-
xous bunu yazdı:
-----------------------------bayıltana kadar si*cen onu
-----------------------------bayıltana kadar değil öldürene kadar si*ecen onu.hatta ölüsünü bile si*ecen :D
-
RIPER bunu yazdı:
By_Gizemli bunu yazdı:
adamlar diyorki :
Suç üstü yakalamak diye birşey var.
-----------------------------hocam torbacı değilki bu canlı bomba .. 2 hamleyle patlatır evelallah :S
-
izledim.turk polısı ıyı ıs cıkarmıs ama su kadını yakalama anı olmamış.elini sıvamış iki üç sivil polis hurra diye kadının üzerine koşmaya başlayıp kadının üstüne çullanıyorlar.üzerine yürüyen 3 kişiyi gördüğü anda bi şekilde o anda kendini imha edebilir.bu bolumde daha tıtız davranılmalı.yoksa loss time da game over oluruz..
-
Polisin yaptığında haklı.izleyecekki kimle bağlantıya geçiyor ne yapıyorlar görecekler,ayrıca hareketlerinden giyiminden,paketlerindende nezaman patlatma yapabileceği anlaşılır..evet yakalanma anı komik olmuş ama arkadan olması iyi önden olsaydı tehlikeli olurdu,3 kişi bi kadını zaptedemediler o kötü :S mahkemeye giderken sağ gözünü gördüm mosmor :))) .ötüne jopu sokmuslar heralde :D:D:D