İşte Çeçenleri Öldüren Rus Ajanları
-
Arkadaşlar bunları nasıl yakalayamayız da elimizden uçup giderler, adamlar ülkemizde yıllardır çeçen cinayetleri işliyorlar fakat ne yapıp edip sıyrılıyorlar, şu görüntülere bakın herşey ortada...

Suikastin beyni Nazi hayranı
NADİM AYUPOV: Türkiye'ye ilk giren ajan oldu. Suikastın organizatörü. Cinayetten bir gün sonra Türkiye'den ayrılırken görüldü. Otel odasında bulunan bilgisayarındaki gamalı haçlı bu fotoğrafı, Nazi hayranı olduğunun kanıtı.

Suikast timinin kadın ajanı
MARİA M.: 'İstihbarat timi'nde görev yapan kadın ajan. Tetikçi Ziyaeddin M. ile evli. Nazi hayranı Ayupov'un bilgisayarında, onunla birlikte başı açık 2 fotoğrafı bulundu. Türban takıp kaçtı.

Kaçarken türban taktı
ZİYAEDDİN M.: Suikasttan 1 gün sonra... Çeçen asıllı tetikçi Ziyaeddin M. ile 'istihbarat'çı eşi Maria M. çıkış yaparken görülüyor. Fotoğraflarda başı açık olan Maria M., dikkat çekmemek için burada başörtüsü takıyor.

İkinci ajan buhar oldu
ALEXANDR ZHARKOV: 8 kişilik timden bir başkası. 2 Eylül'de Türkiye'ye giriş yaparken böyle görüntülendi. 'Planlayıcı tim'in ikinci adamıydı. Esrarengiz şekilde kayboldu. Türkiye'den nasıl ayrıldığına dair kayıt yok.

Suikasttan sonra bindikleri araç
Ayupov ve Zharkov bu araçla, cinayeti işleyip olay yerinden kaçan infaz timini yanlarına alıyor. Siyah araçla kaçan tetikçiler, beyaz araca geçiyor.

1'inci ajan istasyonda keşifte
4 Eylül'de Gülhane Tramvayı'ında Ayupov ile Zharkov arasında yapılan görüşmeye ilk olarak Ayupov geliyor. İnfazda teorisyen olarak yer alan Ayupov kareli gömleğiyle güvenlik kameralarına takılıyor.

1'inci ve 3'üncü ajan buluşuyor
Ayupov'dan 2 dakika sonra ise tramvay istasyonuna Zharkov geliyor. Her iki ajan da bir süre çevreyi gözlüyor. İkilinin görüşmesi istasyonda gerçekleşiyor.

Ajanların öldürdüğü çeçenlerden:
Musaev Berkazh (32)

Rüstem Altermirol (27)

Zaurbek Amriev (26)
-
en azından çok güzel deşifre etmişiz.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ee deşifre edilmeleri için önce olayın gerçekleşmesi sonra suçluların kaçması gerek seneryo böyle..
-
adamlar film gibi operasyon yapmış korkulur bu ruslardan.
-
DrKeworks bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------ee deşifre edilmeleri için önce olayın gerçekleşmesi sonra suçluların kaçması gerek seneryo böyle..
-----------------------------Türkiye göz yumdu diyorsun yani?
-
devlet başlarına ödül koysa bence daha çabuk bulunurlar bulunmasalar bile caydırıcı olur
-
nolanded bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye göz yumdu diyorsun yani?
-----------------------------gizli istihbarat görüşmelerini kim bilebilirki... ama standart az önce anlattığım şekildedir
-
Rus ajanı nazi hayranı olabilir mi? Olsa adamı ajanlığa yükseltirler mi? Saçma geldi bana. Nazilerin en büyük düşmanlarından biri ruslar olduğu düşünülünce.
-
AMpul bunu yazdı:
Rus ajanı nazi hayranı olabilir mi? Olsa adamı ajanlığa yükseltirler mi? Saçma geldi bana. Nazilerin en büyük düşmanlarından biri ruslar olduğu düşünülünce.
aynen hocam katılıyorum mal halkımız da böyle yemleri yiyor işte :B "Otel odasında bulunan bilgisayarındaki gamalı haçlı bu fotoğrafı, Nazi hayranı olduğunun kanıtı." ulan bu adam ajan hadi bilgisayarını unuttu diyelim ki hayatta unutmaz içinde boy boy fotoğraflarını mı bırakır :D ? -
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------Nazi olmak illa ki hitler hayranlığını gerektirmez hocam. Bir düşünce fikir silsilesidir.
Ayrıca, su testisi su yolunda kırılır, normaldir. Bizim devletin katilleri de yıllarca avrupa da asala lı pislikleri yoketmişler.
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------belki de rus ajanı olarak düşünülmesin diye kendisini nazi hayranı olarak gösteriyordur, kimsenin aklına rus ajanı olduğu gelmesin diye.