İşte Eurovision Temsilcimiz
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------ershn bunu yazdı:
-----------------------------ne hallere düşmüşüz
-----------------------------
Al benden de okadar.Biri de çıkıp demiyor ki aga bu nedir? -
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------2. oldu daha ne olsun ki alamanyanin şarkıs ortada idi siyasi avantajı var bazı ülkelerin
-----------------------------ne ikisi ne almanyası hocam sen 2010 la karıştırıyorsun.
-
bune be ilk kez goruyorum bu adami,klibin basdaki hareketleri ve sesinin kayik hali kaan tangoze yi andirdi bana,Atiye denen faciayi bekliyodum ama surpriz oldu.bu senede nal toplariz,Sertab'dan sonra ruyamizda goruruz zaten.
-
Atiye gitse daha iyi olurdu sanki en azından sahne şovu filan iyi olurdu. Gerçi şeçilen adamı tanımıyorum ne yapar ne eder bilemiyorum ama sahnede odun gibi bir erkek olmasındansa şirin bir kız daha ilgi çekici olur gibime geliyor. Hatta o almanların bir kız vardı 1. olmuştu onun gibi atiye de 1. olabilirdi.
Yarışma zaten tırt da bazen güzel şarkılar olabiliyor onlar için izlenebilir.
-
cok bokdan
-
kıraç çıkıp şöle ayşeem ayşeeem diye bağırsaydı da gülerdik biraz :D
-
Can Bonomo iyidir ama Eurovision'un kaliteli müzikle alakası yoktur. Bu böyle biline...
-
Poet bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------ershn bunu yazdı:
-----------------------------ne hallere düşmüşüz
Al benden de okadar.Biri de çıkıp demiyor ki aga bu nedir?
geçen sene yüksek sadakat imiş pardon hiç aklımda değildi :W -
Can iyidiri ya. Çok rahat yapar bir şeyler.
-
Hacılar atiye kim, can kim biz hangi gezegende kimlerler beraberiz haberimiz yok : ))) Evimde televiyşının olmaması yanı sıra bu isimleri ilk defa duymuyorum " görüyorum çünkü okudum yazılardan ses gelmiyor " ilk defa duyuyorum diyenler de var ehem, velhâsıl kelâm, Matiz'i çoğunuz yine tanımıyordur ama bu çocuğu uçurur : ))
Lanet olası bir underground rapçi olduğum halde bu adamın tarzı sağlam :|
Dur dinletimde şoka girin, du bakim çekil şöyle sen oradan şiişt sana diyorum aloo, he kal öyle geldim ;
http://www.youtube.com/watch?v=sDaOABejARo
http://www.youtube.com/watch?v=9LtGSLsRlm4