ISTE GERÇEK 3D Tasarımı
-
Martyn_ ve ben grafik motorunu oluşturduk. Şimdi haritalar ve silahlar tasarlanacak! Sesler vs. herşey tasarlanmaya başladı.....
İntikam zaman"ının tasarımı başladı
Seslendirme ve 3D ile ilgilenenlere duyurulur.
Grafik motorumuz hazir. Sadece sesler, textureler, modeller eklenecek!!
İlgilenenlere duyrulur!
Martyn_ & CHaRMaNDeR -
ya bu motorları neyle yapıyorsunuz.
biraz annatsanıza. -
Visual basic ile yapiyoruz.. Altyapi olarak DirectX var. Cok uzun uğraşlardan sonra oluyor. Ama degiyor yani. Bir kare koymak icin uzun sure ugrastım dün. Ama birkere alıstıktan sonra kolay geliyor. Ogrendikten sonra, ilk basta 1 kare koydugum surede bir ev cizebiliyorum.
-
şu direct x sdk ları falan lazım galiba di mi
pek bilmiyom.
ben de böyle birşeyler yapmak isterdim çünkü. -
KIZILYILDIZ Eğer bişiler yapmak istiyosan sende (3d den anlarmısın bilmiyorum ama) modellemeler ile ilgilencek adam lazım
ya bide ben bütün sesleri yaparım diyen bi arkadaş wardı ? kimdiki acep? -
3ds max biliyorum çok iyi olmasa da.
daha önce bununla 3d oyun modifikasyonu yapmıştım.
yapmak da isterim. -
Evet DirectX Software developer Kit (SDK) olsa cok daha iyi olacaktı ama yok. Ve 120 Mb internette.(Microsoft.com'da)
Evet yaa. Müzikleri tasarlarım dsiyen birisi vardım.
Umarım unutmamıştır bizi.
KIZILYILDIZ bize katılmak istermisin? -
müzikleri ben yaparım. olay neyle ilgili olcek bi anlatın konu vs..
-
Dostum konu 3. dünya savaşı olacak büyük bir ihtimalle. Ama yüzde yüz bu değil. Martyn_le bunu tekrar konuşacağız.
Bu arada sana teşekkürler.
III. Dünya savaşı.
Amerika ile Türkiye arasında olacak.
Yada değiştiririz savaşan ülkeleri. Bunları konuşuruz ama savaş olma ihtimali büyük.
Oyunun adıda kreston'un dediği:
İnkikam zamanı olacak galiba. -
icqdan bana ulaş şu sınav bi geçsin babalar gibi bi müzik yazarız...
-
Abü Ben anlamadım simdi sende DirectX SDK yoksa nasi DirectX oyun yazion hoja ya?
DirectX üstüne denyimim vardir ama VB üstünde değil.
Ciddi ciddi düşünüosanız 3D max dan az biraz anlarim 3D proramlamadan baya bi cakarim. faydam olabilir.
Konu 3. dünya sawasi olsun, Amerika ve türkie arasinda sora Islam ordulari ve Hacli ordulari olussun ilerki bölümlerde isler büüsün harbi tutar.
Toplam Hit: 8076 Toplam Mesaj: 34