İşte Gerçek Bir Duvar Kağıdı :):)
-
Fotoğrafın gerçeği 10x15 cm fakat duvar kağıdı 65 adet A4 kağıttan oluşmakta. Printerim siyah beyaz değil bu arada foto siyah beyaz. İşte gerçek bir duvar kağıdı (2 yıldır odamın duvarını süslemekte). Fotonun ps boyutu 4GB gibi bir yer kaplamıştı
-
Removed...
-
hacılar hocalar allah rızası için link verin img tagı kullanmayın a.k resimi görecem die anam ağlıyo doguhan lazım sana değil geçen biride duvar kağıtları koymuş anam 8 10 dene seç seçebilirsen hadi diecen makinaya kaydet öle bak zor geliyosa falla bi dedim diyim alınmayın
-
doguhan = artiz :)
-
o bu diil a.q. o nasi bi oda a.q. ?
-
renkleri hiç uymaz BANA çünkü gece ışığı kapatıyom romantik olmaz cok acık renklerı: )
ve bu koca resımlerı ne yapalım yaw mıllet en fazla 17 ınc pc kullanıyor...yanı 1024-768megaPİKSEL
-
Removed...
-
doguhan bunu yazdı:
Musket bunu yazdı:
o bu diil a.q. o nasi bi oda a.q. ?abü bu benim oda. resmin tam karşısında 1 server, 2 pc bi de lap top var tesisat orda yani. o duvar boş diye değerlendirdim. gece neonları yakınca hatun renk değiştiriyo. + orjinali kara kalem le çizildi
sen prensip olarak evden internete girmezdin hani bu kadar tessisatı neden kullanıyorsun -
boooooom derdim ama, oyle dememistiki doguhan, tasarim yaptiim - back up aldiim makinadan nete baglanmam demisti :D
-
peki zeki mürende bizi görecekmi ?
-
BuZuL bunu yazdı:
peki zeki mürende bizi görecekmi ?
bende merak ettim görecek mi? görmiyecek mi?
Toplam Hit: 10831 Toplam Mesaj: 23