folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşte Gerçek Yetenek

İşte Gerçek Yetenek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

süper ya

ben ne zaman rubik küpü elime alıp çözme iç güdüsü var.

çok takmadım kafaya ama güzel birşey

ne kadar teknik desenizde onu ezberden yapmakta bir zeka bence

futurist tarafından 24/Şub/14 11:24 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

tamamen teknik bir olay zekayla hiçbir alakası yok. kafasının içinde beyni olan her insan ırkı bireyi birkaç ay çalışmanın ardından yapabilir.

ama kıskanmadım değil hani düşünsene bi havayla çıkıyorsun sahneye çözdükten sonra herkes şok oluyor alkışlıyor falan artisliğini de yapıyorsun ohh :)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ben kalkıp atomu parçalayacağım desem 3 kişi beğenip alkışlar, zaten bunların da ikisi anlamaz bile niye alkışladığını. Milletin gözü kapalı 30 saniyede çözdüğü küpü 3-4 dakikada anca çözeni ayakta alkışlıyorlar. Çok vizyonsuz bir milletiz yemin ediyorum. Ne bir vizyonumuz ne de bir misyonumuz var. Halk kahramanımız bile ata eşeğe ters biniyor, başbakanımız attan düşüyor. Adamlara bak bir de, teee elin kriptosundan kahraman geliyor ben doğuştan amerikalıyım diyor. Acayip sinirlendim vallahi.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar ben bu cocugu evde gordugumde uzuldum siz yetenek demissiniz. Vallahi cocuk bos isle ugrasiyor benim gozumde buna verecegi emege fikre zekaya yazik baska biseyle ugrassa Ozaman hak ederde ne bileyim kisisel gorusum cocuga uzuldum.

Toplam Hit: 2075 Toplam Mesaj: 15