İşte Gerçek Yetenek
-
süper ya
ben ne zaman rubik küpü elime alıp çözme iç güdüsü var.
çok takmadım kafaya ama güzel birşey
ne kadar teknik desenizde onu ezberden yapmakta bir zeka bence
futurist tarafından 24/Şub/14 11:24 tarihinde düzenlenmiştir -
tamamen teknik bir olay zekayla hiçbir alakası yok. kafasının içinde beyni olan her insan ırkı bireyi birkaç ay çalışmanın ardından yapabilir.
ama kıskanmadım değil hani düşünsene bi havayla çıkıyorsun sahneye çözdükten sonra herkes şok oluyor alkışlıyor falan artisliğini de yapıyorsun ohh :)
-
Ben kalkıp atomu parçalayacağım desem 3 kişi beğenip alkışlar, zaten bunların da ikisi anlamaz bile niye alkışladığını. Milletin gözü kapalı 30 saniyede çözdüğü küpü 3-4 dakikada anca çözeni ayakta alkışlıyorlar. Çok vizyonsuz bir milletiz yemin ediyorum. Ne bir vizyonumuz ne de bir misyonumuz var. Halk kahramanımız bile ata eşeğe ters biniyor, başbakanımız attan düşüyor. Adamlara bak bir de, teee elin kriptosundan kahraman geliyor ben doğuştan amerikalıyım diyor. Acayip sinirlendim vallahi.
-
Hocalar ben bu cocugu evde gordugumde uzuldum siz yetenek demissiniz. Vallahi cocuk bos isle ugrasiyor benim gozumde buna verecegi emege fikre zekaya yazik baska biseyle ugrassa Ozaman hak ederde ne bileyim kisisel gorusum cocuga uzuldum.