İşte Görülmeye Değer Araba Koleksiyonum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek
    hoca benim zamanım ve imkanım olsa hiç bişeye değil sadece audi ve ford mustang toplardım  h.o

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    ayda 1 tane alarak başlayabilirsin.Zaten bunlar 5 ten başlıyor.Ayda bir tane alsan.Biriktirebilirsin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    eskiden bi çuval demir arabam vardı aynen böyle kolleksiyondu 350 400 parçaya yakın ancak küçük olanlardan.. kıymet bilemedik kimisini parçaladım kimisini mahalledeki çocuklara hediye ettim kimisini eve getir götür yapmamak için sokağa gömdüm :d içim acıdı şimdi böyle görünce

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    Bende ne arabalar vardı 50-60 tane taunusundan tofaşına kadar hemde ayrıntılıydı....Hepsi kırıldı....Mercedes otobüsünden - Sephia ya kadar gitti gittttiiii hepsi :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

bnmde yapmak istediğim bi koleksiyon ama bi türlü başlamak kısmet olmuo :/ bide bizim elemanlar war dalga geçiolar amk:/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    O onların seviyesizliği .Sen buna başlarsan oyun oynamak için başlamayacaksın..140 milyonluk araçlarda var.300 de var.Onlar oynansın diye mi yaptılar????
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    sadece ford mustang yeter bana :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

Benimde ufaktan başladığım ama bir türlü geliştiremediğim bir hobi.İlk arabamı yeşil Peugeot 206 Kayseri'de almıştım(2003)
    Sonra bu yıla kadar New Beetle RSI(sarı), Renault Clio HB v6(siyah) ve markası VW'a benzeyen kırmızı üstü açık arabam, artık vaktim var işten güçten uzak duracağım gittiğim mağazalarda kitapçılarda falan alacağım yenilerini, sana yetişirim seneye:)
    Tebrik ederim seni, onlara bakınca neler hissettiğini nasıl mutlu olduğunu anlayabiliyorum....

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    en alttaki farı acık reno sekil duruyor bendede uzaktan kumandalı pejo 206 cc vardı :D  yakmıstım motor bozuldu die :D

(:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    yns_berk bunu yazdı:
    -----------------------------

Benimde ufaktan başladığım ama bir türlü geliştiremediğim bir hobi.İlk arabamı yeşil Peugeot 206 Kayseri'de almıştım(2003)
    Sonra bu yıla kadar New Beetle RSI(sarı), Renault Clio HB v6(siyah) ve markası VW'a benzeyen kırmızı üstü açık arabam, artık vaktim var işten güçten uzak duracağım gittiğim mağazalarda kitapçılarda falan alacağım yenilerini, sana yetişirim seneye:)
    Tebrik ederim seni, onlara bakınca neler hissettiğini nasıl mutlu olduğunu anlayabiliyorum....

-----------------------------
    O kırmızı araba volkwagen beetle rs cabrio :D....Bende o yok clio yok....Alıcaz inşallah ....
Toplam Hit: 55027 Toplam Mesaj: 60