İşte Görülmeye Değer Araba Koleksiyonum
-
hoca benim zamanım ve imkanım olsa hiç bişeye değil sadece audi ve ford mustang toplardım h.o
-
ayda 1 tane alarak başlayabilirsin.Zaten bunlar 5 ten başlıyor.Ayda bir tane alsan.Biriktirebilirsin
-
eskiden bi çuval demir arabam vardı aynen böyle kolleksiyondu 350 400 parçaya yakın ancak küçük olanlardan.. kıymet bilemedik kimisini parçaladım kimisini mahalledeki çocuklara hediye ettim kimisini eve getir götür yapmamak için sokağa gömdüm :d içim acıdı şimdi böyle görünce
-
Bende ne arabalar vardı 50-60 tane taunusundan tofaşına kadar hemde ayrıntılıydı....Hepsi kırıldı....Mercedes otobüsünden - Sephia ya kadar gitti gittttiiii hepsi :D
-
bnmde yapmak istediğim bi koleksiyon ama bi türlü başlamak kısmet olmuo :/ bide bizim elemanlar war dalga geçiolar amk:/
-
O onların seviyesizliği .Sen buna başlarsan oyun oynamak için başlamayacaksın..140 milyonluk araçlarda var.300 de var.Onlar oynansın diye mi yaptılar????
-
sadece ford mustang yeter bana :D
-
Benimde ufaktan başladığım ama bir türlü geliştiremediğim bir hobi.İlk arabamı yeşil Peugeot 206 Kayseri'de almıştım(2003)
Sonra bu yıla kadar New Beetle RSI(sarı), Renault Clio HB v6(siyah) ve markası VW'a benzeyen kırmızı üstü açık arabam, artık vaktim var işten güçten uzak duracağım gittiğim mağazalarda kitapçılarda falan alacağım yenilerini, sana yetişirim seneye:)
Tebrik ederim seni, onlara bakınca neler hissettiğini nasıl mutlu olduğunu anlayabiliyorum.... -
en alttaki farı acık reno sekil duruyor bendede uzaktan kumandalı pejo 206 cc vardı :D yakmıstım motor bozuldu die :D
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------Benimde ufaktan başladığım ama bir türlü geliştiremediğim bir hobi.İlk arabamı yeşil Peugeot 206 Kayseri'de almıştım(2003)
Sonra bu yıla kadar New Beetle RSI(sarı), Renault Clio HB v6(siyah) ve markası VW'a benzeyen kırmızı üstü açık arabam, artık vaktim var işten güçten uzak duracağım gittiğim mağazalarda kitapçılarda falan alacağım yenilerini, sana yetişirim seneye:)
Tebrik ederim seni, onlara bakınca neler hissettiğini nasıl mutlu olduğunu anlayabiliyorum....
-----------------------------
O kırmızı araba volkwagen beetle rs cabrio :D....Bende o yok clio yok....Alıcaz inşallah ....