İşte Mercedesin Gizlediği Yeni Model (Harika)
-
araba güzel ya. Siyah hep. Desert Eagle tabancasına benzetitm ne alakaysa
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------
gerızekalının tekı aklınca modıfıye yapmaya calısmıs ondekılerın kaplama oldugu bariz belli
-----------------------------Zuhahahahah
-
sadece arabanın onunu gızlemek ıcınmı cekmısler yanları? arkası? komple kasa? kesımlerı? bunlar acıkta bıde zaten denemeleride dıger rakıp fırmalar bmw,audi.... falan filan gozlemcılerının onunde yapıyo degılmı?
yaw guldurme arkadasım bıldıgımız normal e serisi mercedes işte
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------sadece arabanın onunu gızlemek ıcınmı cekmısler yanları? arkası? komple kasa? kesımlerı? bunlar acıkta bıde zaten denemeleride dıger rakıp fırmalar bmw,audi.... falan filan gozlemcılerının onunde yapıyo degılmı?
yaw guldurme arkadasım bıldıgımız normal e serisi mercedes işte
-----------------------------:D:D hoca o model saklı zaten gizli cekiyolar.kimsenin önünde yapmıyolar sadece deneme sürüşleri bunlar.yeni moedl oldugunu anlayan akıllının biri de cejkip nete veriyo işte... :D:D:D
-
Her yeni model üretimde, üretici rakiplerine arabayı göstermemek için her tarafını sarıp sarmalıyor ve o şekilde yola cıkartıyor...
discoveryde devamlı gösteriyolar bunu :)
-
" işte mercedesin gizlediği yeni model (harika) "
- ben bişey göremiyorum :P
-
benim merak ettiğim bişi var adamlar gizliyorlar ve biz buluyoz :S
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------" işte mercedesin gizlediği yeni model (harika) "
- ben bişey göremiyorum :P
-----------------------------göre bilsen gizli olmaz dimi :)
-
AUDI.. en iyisi
-
CIZIRTI bunu yazdı:
-----------------------------
soğuk görünüşlü mercedes. en güzeli bmw.
-----------------------------merso kalın arabardır.
kalın adamlar biner..
bmw genç işidir..atraksiyona gelir atraksiyonel insanlar binerler..
mersedes e binenlerin atraksiyonla işi olmaz..onlar kurtulmuştur bu psikolojiden.kendilerni zaten krank yıldızıyla kanıtlamışlardır..başka araçları tokatlayarak ego tatimini yapmaya çabalamazlar