folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşte Mısır"Da Doğan Kurbağa Bebek

İşte Mısır"Da Doğan Kurbağa Bebek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

fotoshop falan değil, aylar öncesinin haberi...

yalan olan kısmı sadece doğarken olduğu söylenen garip olaylar(sallantılar, cinler falan)

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    bu araplar şekil çalışıyo :D yeni yöntemler deniyolar galiba :P

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    resmen fotoşop bence.... ya dini kullanarak insanları nasıl bi anlığına bosluga dusuruolar... adamlar bunu 1 ay ara ile yapıolar :D yakında inek, deve, kanguru insan falan dogurturlar hayvan kalmayınca... ya madem cenin seklinde gozleri ne pipime o kadar buyumus :D kop ya bırakın gidin gozunuz kapalı onunuze koysalar gene de inanmayın... kesin bu bebek ınga demiodur, vırak vırak falan diodur...

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

La olum hastalık işte... Gelişmemiş cenin rahimde böyle bişey olmuş ne kadar abartılıyor ayıp yaaa... Ortaçağ'da bile böyle değildir insanlar yaa yazık...

Akraba evliliğinden kaynaklanan bişey. İnşallah bizim başımıza gelmez böyle bişey diyoruz ve yok kıyamet yaklaşmış bilmem ne diyen arkadaşarımızın aklına tükürüyoruz :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

yalan dolan şeuyler  bunlar herkese selam

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirel
    demirel's avatar
    Erkek

şimdi ben 3 numara gözlük kullanıyom fotoshop değil seçmem zor da ... bunun olması gayet normal çündü artık insan geni bozuluyor bunu bütün tıp kabul etti ediyor fakat biz inanmak istmiyoruz.  geçenlerdehagi vakaydı o hatırlamıyorum doktor demedimi açıklamasında "gayet normal bir durum herzaman karşılaşıyorsuz bu vakalara büyütmeye gerek yok" eee

Baskasi Olma Kendin Ol Ki Köpeklerden fark1n Olsun
Toplam Hit: 3179 Toplam Mesaj: 17