İşte Nokia‘Nın İlk Android İşletim Sistemli Telefonları
-
lan yapamiyon bari yapma. zamaninda symbian diye zikinin dikine gitmeseydi su an apple, apple olmazdi
-
Windows Phone'un 8.1 güncellemesi ile daha da toparlanması bekleniyor. Mağaza da ufaktan palazlanmaya başladı. Biraz daha fazla mesai harcayıp kullanıcılarla dalga geçer gibi hareket etmeseler daha da iyi olacak ama işte bakalım.
-
512 mb ram ile birlikte üstüne otursun nokia
-
palakan229 bunu yazdı
Windoes phone iyidir aga. Ne bu? Koskoca microsoft utanmadan android kullanıyor. Şu an soğudum resmen...
microsoftmu :)
ya fikir sahibi ol yada sus :D
-
DestinatioN bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
Windoes phone iyidir aga. Ne bu? Koskoca microsoft utanmadan android kullanıyor. Şu an soğudum resmen...
Microsoft almadı mi Nokia yı daa?
-
DestinatioN bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
Once fikir sahibi olalim ya da alinti yapmayalim...
http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=24637120
Edit : La destination, uye oldum olali senle girdigim muhabbete kimseyle girmedim. Sürekli atışıyoruz. Adamsın, selametle.
palakan229 tarafından 25/Şub/14 15:48 tarihinde düzenlenmiştir -
palakan229 bunu yazdıDestinatioN bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
Once fikir sahibi olalim ya da alinti yapmayalim...
http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=24637120
Edit : La destination, uye oldum olali senle girdigim muhabbete kimseyle girmedim. Sürekli atışıyoruz. Adamsın, selametle.
Fikir sahibi olsanda sadece başlıı okuyarak cevap yazmayalım :D Microsoft sadece akıllı telefon kısmını aldı. Lumia serisi artık microsoftun. Ama diğer symbian olsun orta segment telefonları yine nokia üretecek. WP kullanamadıkları için androidi costum yapmışlar. Umarım anlatabilmişimdir :)
-
Benim demek istedigim noktayi iyice cekiyorsunuz. Yukaridaki mesajlarda android olsun alirim diyenlere dedim ben bunu. Windows phone kotu diyorlar. Android olmasi nokia icin iyi bir sey degil demek istiyorum. :) konuyu bambaska yere getiriyorsunuz. Olay bu hocam. Destination da her zaman ki gibi mesajin bir noktasina odaklaniyor, hemen mesajin sadece windows kismini cekip almis. Olayin butununu ikinizde gorememissiniz bence. Zaten sozum lumia ya da baska bir seriye degil. Ben sadece android in yakismadigi konusundayim. Cunku nokia hep orijinal olmustu, andorid gibi donup kalan bir sistemi kullanmamasini dilerdim. Olay sadece baslik degilse lutfen mesajlari dikkatli okuyalim. Ve munkunse tum yazilan yorunlari...
Edit : Orta ve dusuk seviye telefonlar alinmadi diye bir bilgiye ulasamadim. Nokia'yi aldi demek sanirim tamamini aldi demek oluyor; cunku viki ye kadar her yerde ayni seyden soz ediliyor. Aksi olabilir elbette. Ancak yorumlarimda bunu dikkate alarak yazdim. 2011 de lumia icin windows isletim sistemi ortakligi yapılmış, 2013 de nokianin tamami satin alindi diyor, patentlere kadar. Ama aksi olabilir elbette, yine de gorunen su an icin boyle.
palakan229 tarafından 25/Şub/14 16:27 tarihinde düzenlenmiştir -
:))))
akıllı teller microzortun, alt segmentler nokianın,
NOKİA AKILLI TEL ÜRETEMEZ ARTIK, O YUZDEN GOOGLE PLAY YOK TELLERDE, OLSAYDI ZATEN O TEL AKILLI OLURDU :)))
FİYATI TR İÇİN DEĞİL YURTDIŞI OLARAK DÜŞÜNÜN YURTDISINDA GAYET MANTIKLI BİR TELEFON
2014 MODEL 3310 GİBİ DÜŞÜNÜN :D
edit: bu telefonlar asha serisi yerini aldı kullanım tipi(ortada tek tuş) ve teması ashalardan ve migodan kalma :D
DestinatioN tarafından 25/Şub/14 16:36 tarihinde düzenlenmiştir