folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşte Sefa Boyar,İşte ÖSS Rekoru!

İşte Sefa Boyar,İşte ÖSS Rekoru!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    http://www.hemenpaylas.com/download/...faaaa.JPG.html

Ösys sınavında -45Net hedefleyen Odtü de okuyan Sefa -43,5 net yaptı ve Scooter kazanmayı haketti :)

Sefa Boyar: Teklif de geldi, küfür de
    ÖSS sonunculuğunu hedefleyen Sefa Boyar, “Puanımı listede göremedim, çok şaşırdım. Protesto sayesinde çok ünlü oldum, reklam teklifi de aldım, küfür de yedim. Şimdi tek isteğim askerliğimi bitirmek” diyor.

İSTANBUL - ODTÜ İnşaat Mühendisliği mezunu Sefa Boyar, ÖSS’ye tüm soruları yanlış cevap vermek üzere girdi. ÖSS sonuçları kadar Boyar’ın kaç soruya yanlış cevap verdiği de merakla bekleniyordu. Ancak ÖSYM’ye “sürpriz” yapan Boyar’a, ÖSYM’nin de bir sürprizi vardı. ODTÜ’lü Sefa sonuç listesinde adının karşısında sadece çizgiler buldu.

Konu için ayrıntılı haber: http://www.ntvmsnbc.com/news/380023.asp

http://www.haberturk.com/newengine.php?haberturk=haber&@=239763
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    ii boq yemış

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ahahaha harika yaw...

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Amacı Öss sistemini eleştirmekti zaten..Ösym başkanı bile kızdı çocuğa ama yılmadı :) Yinede basın çok ilgi gösterdi her türlü hedefine ulaştığı söylenebilir..Yine de -45 Net yapsaydı kırılamayacak bir rekor olacaktı..Bide verirlerse beleşten aldığı Scooter i olacak :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    olaya genel bakıs yapıp harika dedim ama bu cocuk aslında hainlikle suclanmalı bu gavat yuzunden gelcek yıl aynı protestoyu yapanlar olcak ve zaten yerlerde surunen eğitim sistemi+sıralamamız tam poqu yicek bu tür gerizekalı aklı yetmeden bi bok yabdığını düşününen zihniyeti kınıyorum ve hepinizi uyarıyorum sakın sizde bole bişeye yeltenmeyin..salağa sorsan hadi oss kalkdı yerine koyalım desek bilmez işte..yurdum salağı..

NesTo | same shit diffirent asshole
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    ösym başkanı 1. olan çocuk için 1 dk. SEFA için 10 dk. konuştu :) çünkü bu ebleh zihniyetin korkusu o boktan sistemlerinin çarpıklığını ortaya koyan bu protestoya seneye daha çok katılımcının iştirak etmesi. sınav sistemi kalkmalı değil sorun, çarpıklık giderilmeli. şöyle ki en basidinden koca sene o imkanlarla sorular hazırlayan artık sobanın kurumundan farksız olan bu ''kurum''un sınav sonrasında aaaa yanlış olmuş pardon, bu soru iptal demesi. lan çocuk belki o soruya takıldı hayatı karardı lan ;)
    sonuna kadar yanındayım böyle protestonun.leman dergisi bu işi biliyor.bunca rezil medyanın içinde böylesine güzel eylemlerle ön plana çıkıp sesini duyuruyor.adam akıllı düşününce yerinde bir eylem keşke buna benzer bir proteste daha değişik şartlarda telekom için uygulansa da adsl konusu ön plana çıksa diyorum.
    bu kadarda devletçi olmayacağım bundan sonra biraz da halkçılık.yeter yahu devletimiz bilir en iyisini yapar değil tepkini koyacaksın.koymasanda destek vereceksin yankı uyandırsın bari.

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    bizde mi yapsak ne bari birinci olamıyoruz sondan birinci olurduk ya.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    abi herkesin gorusu farklıdır. Ben oğlanı takdir ettim.
    boyle piç bi sistem için hersey caizdir. Elinizden geleni yapın. Bende parayı denklestirirsem girecem ve eksilere oyniyacam a.q.
    Bu oss yuzunden hayatımın tadı tuzu kamadı 2 yılım boq gibi ne yaptığımı anlamadan sinir stres dolu gecti. Yaşamayan bilmez beyler. Sağdan soldan laf yemek ne kadar hazindir..
    olumlu hiçbisey yasayamıyom bu oss ibnesi yuzunden hala..
    elimden gelse daha neler neler yapacam da neys..

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberJihad
    CyberJihad's avatar
    Erkek
    ii etmiş. Takdir ettim.

Bana kefendir yatak,sana tabuttur havuz//Sen kıvrıl ben gideyim son Peygamber kılavuz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek
    olayın vahimiyeti şu;
    bütün soruları yanlış cevaplıyan bir kişinin muhtemelen bütün soruların doğru cevaplarını biliyor olması...
    anlayana...

atarak yanlış cevaplıyım dese bile bi kaç tane doğru çıkardı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4got10
    4got10's avatar
    Erkek
    Çok doğru.180 tane soruyu yanıtladığına göre, eğer tamamen sallayarak bu rekoru denemiş olsaydı her soruda 1/5 şansı olacağından 180/5 = 36 sorunun, hadi bilemedin 25 30 sorunun doğru çıkması lazımdı.Ki 30 soru doğru çıksa, 150 soru yanlış ile ancak - 7.5 yapabilirdi.

Yani eleman, girsem iyi bir puan yaparım, ama alın size protesto demiş.Tamamen kafadan sallamamış.Ama çok çok iyi derecede bildiğini söylemek zor, bir soruda yanlış seçeneği bulmak için doğru seçeneği bulmasına gerek yok.Soruyu okuduğunda tamamen alakasız, yanlış olduğu bariz bir şıkkı işaretlemek çok zor değil.Sonuçta biraz bilgi ve her soru için 4/5 şansı vardı.
Toplam Hit: 3175 Toplam Mesaj: 13