İşte Size Bi Abazanın Mezarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------

Anaaa o ne be Asıl senin bu dediğini içim kaldırmıyor, Yahu ben biricik vücuduma ellemesinler diyorum, sense Vücudunu tamamen Yakıp kül etmekten bahsediyorsun.

Belkim Öldükten sonra ne biliyon Vücudunda olan olaylar seni rahatsız ediyordur, bence bırak etin üstünde kalsın, Çürümeyecek bir ortam hazırla Havasını aldır, Soğutulmuş Cesedini koyup İlaçlayıp havasını aldıktan sonra mezara indirsinler, böylece mikroplar dahi sana ulaşamazlar. Dezenfekte mezar. :)

abi düşünsene bi ya bundan bin yıl yada beşbinyıl sonra seni buluyorlarmış, cesedini teşhir ediyorlarmış falan. işte o zaman rahatsız olurum ben. en güzeli yakmak sonrada denize serpmek :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

Anaaa o ne be Asıl senin bu dediğini içim kaldırmıyor, Yahu ben biricik vücuduma ellemesinler diyorum, sense Vücudunu tamamen Yakıp kül etmekten bahsediyorsun.

Belkim Öldükten sonra ne biliyon Vücudunda olan olaylar seni rahatsız ediyordur, bence bırak etin üstünde kalsın, Çürümeyecek bir ortam hazırla Havasını aldır, Soğutulmuş Cesedini koyup İlaçlayıp havasını aldıktan sonra mezara indirsinler, böylece mikroplar dahi sana ulaşamazlar. Dezenfekte mezar. :)

abi düşünsene bi ya bundan bin yıl yada beşbinyıl sonra seni buluyorlarmış, cesedini teşhir ediyorlarmış falan. işte o zaman rahatsız olurum ben. en güzeli yakmak sonrada denize serpmek :D
    Alla alla bunu hiç düşünmemiştim ben. Hakikatende bulurlarsa Bi Müzede Maymun gibi sergilerler beni Çok Nahoş Hakikatende, iyide ne ediyim bak şimdi olmadı he. :( Ama ben yanmaktan korkarım yahu.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    Alla alla bunu hiç düşünmemiştim ben. Hakikatende bulurlarsa Bi Müzede Maymun gibi sergilerler beni Çok Nahoş Hakikatende, iyide ne ediyim bak şimdi olmadı he. :( Ama ben yanmaktan korkarım yahu.
    ben senin yerine düşündüm :D sen en iyisi normal bi şekilde defnettir kendini. ben duruma göre takılacağım artık :P öldükten sonra ha gömülmüş ha yakılmışsın farketmez be abi :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

İyide Stifler Kardeşim ne biliyon öldükten sonra yanarken hissetmeyeceksin, Vücudunda hareket etmiyorki derdini diyesin birisine, çok kötü olma ihtimali var yahu. Ben Çözümünü biliyorum ama sanırım masrafı arttıracam tuzaklar la dolu bir mezar yaparsam sanırım kimse ulaşamaz bana. :)

Yahu neyse ney yav ne biliyim düşünce bu Fantezi gerçekleşirmi bilmemki Hayden hayırlısı diyek. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

shockman hacı valla karamsar yaptın insanı :D neyse o gün geldiğinde bişeyler düşünülecektir artık :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    adam ölmüş hala faztezi peşinde amk ha :DD: puahahahahah

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    la bi szekter
Toplam Hit: 3193 Toplam Mesaj: 28