İşte Türk Askerinin Eğitimi
-
http://img113.exs.cx/img113/6928/jandarma2yh.jpg
Türk ordusunun gücünü göstermek açısından önemli bence,Türk ordusunu eşkiyalarla peşmergelerle bir tutan zihniyete de güzelbir cevap olmuştur umarım.skorsky helikopteri nasıl da çevirmiş aslanım helal! -
wowww :|
-
Hoja harbiden gururlandım. İpnelere ders olsun.
-
Hadi yaaa.Photoshop olmasin bu.?
-
uuu helal olsun yaa !!! helikopteri ters çevirmek daha zor sanırım uçaktan. Bu sadece 1 örnek daha binlerce şey var.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Hadi yaaa.Photoshop olmasin bu.?
niye şüphen mi var ak? -
Yok arkadas.Biz cilgin turkleriz.
-
Yanlış hatırlamıyorsan ters uçuş bu model helikopterlerin genel özelliğiydi. Tamam her pilot yapamaz ama, helikopterde teknoloji yoksa kimsede yapamaz..
-
imkansız yaaa..bu fotoğrafın bize ait olduğuna eminmisiniz?
-
kiNki bunu yazdı:
imkansız yaaa..bu fotoğrafın bize ait olduğuna eminmisiniz?
adamlar yapıyo abi yaaa
demeye alışmışsınız
yok bizim değil adamların
EDİT: JANDARMA yazıyo üstünde bilmem dikkat ettin mi -
MythBusters'ı takip eden arkadaşlar varsa belki orda rast gelmişlerdir..bi mit var ve bu mit'e göre helikopterin yivindeki bi posta pulu bile onun uçmasına veya denge sorunu yaşamasına neden olabilir..bunu belirli orantılarda küçülterek bi model helikopterde denediler..ve mit'in olumlu olduğunu kanıtladılar..yani helikopter pervaneleri çok hassas her durum için kullanılabilir değil..ayrıca resimdeki oly bi helikopterin anatomisine ve uçuş sistemine ters...sonraa..jandarmanın skorsky kullanması mantıksız kii olduda kullanıyor..böyle efsanevik olarak değerlendirilebilecek bi olayın böyle kalitesiz bi aletle resimlenmeside mantıksız..ve nerden resimleniyor ? ilginç..ben inanmadım :|
Toplam Hit: 5526 Toplam Mesaj: 35