İşte Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen 100 İnternet Sitesi ( Google İstatistikleri )
-
Google kendini niye çıkartsın ya bi arama motoru yazıp aratın google da. veya search engine yazın bing falan çıkıyor.
Ayrıca yapmayın hocam adultu göstertemiyecek kadar acizmi google? Arama yaparken bile filtreleme seçeneği varken..
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------
1. google olmalı ? :S
-----------------------------Sen Google'da Google diye aratıp mı giriyorsun Google'a?
-
phoneix bunu yazdı:
antivir-US bunu yazdı:

---------------------------sanane armut
-----------------------------işte o armutlardan biri de geldi hemen oltaya...
işte bu resim benim armut dedektörüm,çalıştığını görmek sevindirici...
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------phoneix bunu yazdı:
antivir-US bunu yazdı:

---------------------------sanane armut
-----------------------------işte o armutlardan biri de geldi hemen oltaya...
işte bu resim benim armut dedektörüm,çalıştığını görmek sevindirici...
-----------------------------Bak Armut bey kardeşim bu opsiyonel bir şey isteyen anasayfasını google yapar isteyen tarayıcısındaki kısa yolları kullanır.Şu senin armut dedektörünü sokturma bir yerlerine
-
uludagsozluk ekşiyi gecmiş ?
-
PanxeR bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
yanlis bu. Alexa.com dan bakin.
-----------------------------dünya sıralamasında 28 bindeyiz
tr de 469
-
bak phoneix kardeşim bana ilk sataşan,ilk hakaret eden sensin,eğer sen adam gibi dursaydın ve buna alınmasaydın,cevap vermeseydin ben de bu resmi ikinci kez sana sokmazdım.O zaman güzelce ilk mesajını ve sonrakini sil ya da değiştir ben de diğer mesajlarımı sileyim/değiştireyim.Bu kadar basit üstelemeye gerek yok,anlıyorum anlayışsız bi insansın,öyleyse bırak faşistliği(baskı ile bişeyler yaptırmaya çalışmayı),birazcık demokratik oluver bi kaç saat.Tartışmanın bi anlamı yok...
-
antivir-US bunu yazdı:
bak phoneix kardeşim bana ilk sataşan,ilk hakaret eden sensin,eğer sen adam gibi dursaydın ve buna alınmasaydın,cevap vermeseydin ben de bu resmi ikinci kez sana sokmazdım.O zaman güzelce ilk mesajını ve sonrakini sil ya da değiştir ben de diğer mesajlarımı sileyim/değiştireyim.Bu kadar basit üstelemeye gerek yok,anlıyorum anlayışsız bi insansın,öyleyse bırak faşistliği(baskı ile bişeyler yaptırmaya çalışmayı),birazcık demokratik oluver bi kaç saat.Tartışmanın bi anlamı yok...
Sevdim lan seni manyak=) -
phoneix bunu yazdı:
antivir-US bunu yazdı:
Sevdim lan seni manyak=)
-----------------------------hacı bu mesajını görmeden önce silmiştim profil yorumunu.Tamam bi daha yaz ama ben de yazarım o tarz bi yorum sana,oyun bozanlık yok sen de kabul edecen ama:))
-
tatliaskim.com ne lan !?
bu arada başlık yanlış açılmış, türkiyenin en çok ziyaret edilen değil google üzerinden en çok aratılan 100 internet sitesi.