İşte Türkiyenin Gerçek Haritası
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------
daha kıçı kırık kuzey ırak pkk kamplarına girerken bushdan izin istiyorsunuz buraları nasıl almayı düşünüyorsunuz :D
hatta çıkarken de abd dış işler bakanı cheney den gebe kalıosun > ..
kötü olan başkanımız sümüklü ve mendil sadece dış güçler de var :)
turan gibim bişi.. -
Bu haritayı harbi harbi atatürk'ün çizdiğine inanan mallar halen var mı merak ediyorum doğrusu :/
Adam kalkmış araştır hocam araştır diyo lan nane sen gidip kişisel bir blog dan veya ottan boktan bu harita atatürk ün çizdiği haritadır die görüp burda yayınlarsan bu araştırma mı oluyor ?
Böyle bir harita yok daha ilk sayfada yazdım tekrar ediyorum YOKKKKKKKKKKKKKKKK !!! Oyunlara alet olmayın atatürk'ün yolundan sapmayın ! Biz sadece savunmak için savaşırız.Dış politakımız cumhuriyetin kurulusundan bu yana hep hoşgörü olmuştur değişmez,değiştirilemez ! Abuk sabuk resimlerle gelip milleti yemeyin araştır mış sen araştır hoja bunun harita oldugunu kanıtla bana resmi belgelerle bende sana vericem :) -
bak canım arkadasim bu harita cizgisellik olarak olmayabilir ama misak-i milli sinirlari ile belirlenmis daha savas topyekün baslamadan...FAKAT anlastmalar yada diger meydana gelen olaylar cercevesinde bazi seyleri elimizden cikarmak zorunda kaldik.. örnegin lozanda bu yerleri almaya calistik ama alamadik. ayni zamanda lozan bizim icin hem basarisizlik hemde büyük bir basari idi.. basarisi dünyaya yeni türk devletini kabul ettirmemiz.. basarisizliklarimiz ise iste o sinirlara ulasamayisimizdir.. bati sinirlarina bakarsan orada o dönemde trakya türkleri cok yogundu.. bulgar zulümunu hatirla.. ne cok insanimiz zorla göc ettirildi buraya..yani neredeyse türk diyari sayiliyordu.. ayni sekildede türkmenler musul civari.. ve yine ayni sekilde doguda azerbaycan ve ermeni civari hep böyleydi.. simdi inanmasi zor geliyor biliyorum ama bu o zamanlar bu sekildeydi.. atatürk ölmeden öncede bu sekilde bir cok ugrasi girisimciligi olmustur.. fakat ülkenin kalkinmasi gelismesi daha bir öncelikli oldugundan buna dogru düzgün zaman bile ayiramadi.. simdi imkani yok böle bir durumun ama ben kurtulus savasi yillarinda böle bir durumun sinirlarin icine alinmasi kosulu vardi.. hatta lozanda bazi seyleri kabul ettiremedigimiz icin mecliste bile sıkıntı yasanmistir o zamanlar lozan dönüsü.. bu sıkıntı ise bu sinirlari sagliyamadigimiz icindir.... yani Buruk bir Mutluluk....
-
nikoteen bunu yazdı:
Bu haritayı harbi harbi atatürk'ün çizdiğine inanan mallar halen var mı merak ediyorum doğrusu :/
-----------------------------hoca merak etme inan mallar değil inanmayan mallar bi ton var..Göstericem sanada hiç emrak etme.Sırf snein mallığını, mesajda şu anda sana mal kelimesinden dolayı ana avrat düz gitmemek için göstereceğim.Göstereceğim bu sayede bana ettiğin hakarete düzgünce cevap vereceğim.
-
hoca merak etme inan mallar değil inanmayan mallar bi ton var..Göstericem sanada hiç emrak etme.Sırf snein mallığını, mesajda şu anda sana mal kelimesinden dolayı ana avrat düz gitmemek için göstereceğim.Göstereceğim bu sayede bana ettiğin hakarete düzgünce cevap vereceğim.
Al birini vur ötekine. Biri birine mal dedi diye, mal denilen kişi kendine mal denildiği için mal diyene ana avrat küfür etme duygusu beliriyor, ama haritaya inanmayan benim gibi kişilere ise mal diyor. El insaf yav başka birşey demiyorum.
-
Musul, Kerkük, Erbil eyvallah er geç bizim olacak ama Doğu Anadolunun nerde olduğunu sorabilirmiyim?
-
way be güzelmiş.
ama zokoro haklı ATATÜRK istese Alırdı.
-
karem bunu yazdı:
-----------------------------hoca merak etme inan mallar değil inanmayan mallar bi ton var..Göstericem sanada hiç emrak etme.Sırf snein mallığını, mesajda şu anda sana mal kelimesinden dolayı ana avrat düz gitmemek için göstereceğim.Göstereceğim bu sayede bana ettiğin hakarete düzgünce cevap vereceğim.
Al birini vur ötekine. Biri birine mal dedi diye, mal denilen kişi kendine mal denildiği için mal diyene ana avrat küfür etme duygusu beliriyor, ama haritaya inanmayan benim gibi kişilere ise mal diyor. El insaf yav başka birşey demiyorum.
-----------------------------merak etme sana laf söyleyen olmadı.Evet ana avrat düz gitme duygusu uyanır.Bir fikrim var yada birşey konuşuyorum.İnanma, isteme, aksini ispat et.umrumda değil.Ona göre davranırım.Fakat fikrimi küçüksersen, ciddiye almayıp sürekli dalga geçersen yada durduk yerde hakaret edersen pc başında sadece ana avrat düz giderim.Fakat normal hayatta bu yüzden kavga dahi çıkartırım.
Kısacası inanamak istemiyorsan yada aksini idda ediyorsan umrumda değil.Gereken cevabı veririm.Fakat hakaret edersen işte o zaman işler karışır emin ol.Bu bana, gururuma yapılmış bir harekettir derim ve ondan sonra sakinleştirmek için epey uğraşması lazım..Anlata bilmişimdir umuyorum...Bu lafı sindirirsem işte o zaman haysiyetimi, şerefimi kaybederim sne neden bahsediyorsun?
Peki bak mallar dedim üstüne alındın mesaj yazdın değil mi?Daha sana birşey söylemeden.Şimdi düşün birde sana söylesem ??İŞte benim durumum budur.
-
Bakın güzel coycaklar :)
öNCE harita nın tanımını yapın sonra gelin.Önceden çizilmiş ama alınamamış alındıgı kadarıylayız şu an ama bu çizilmiş hadi atanın çizdiğinin tamamı için çabalayalım falan derseniz evet size mal derler.Bu bir hakret değil gerçektir.
Şimdi şöyle düşünün hojam; Bu resim Atatürk tarafından çizilmiş olsa bile alınmış mı bu yerler ? Eeee o halde daha ne ??? Bigün gelip birisi lan Atatürk japonyayıda çizmiş dese orayada göz dikecek misiniz ? En ufak bir saygısızlık olarak söylüuorsam bunu tüm tbt üstüme abansın ama malsınız çünkü Atatürk'ü ya istimar ediyor yada (ki ben öyle inanıyorum) farkında olmadan Atat'yı istismar edenlerin söylediklerine inanıyorsunuz.Halan sadece laf yapıyorsunuz hadi iddianızda samimiyseniz bana bunu "resmi" belgelerle ispatlayın rene de nikimin altına koca koca mal yazsın var mısınız ? Yoksada böyle bir belgeniz size yazsın ben varım buyrun samimiyseniz sizde varın,gelin..
Bu resmin hiç bir resmi dayanağı yok olsa bile buna harita denmez harita çizilen değil alınandır.Ahh bir anlasınız...! -
vay canına
Türk olmak bi şereftir..