folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İşte, Türkiye‘Yi Bölme Planı

İşte, Türkiye‘Yi Bölme Planı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

ilginç olan şudur bence. bundan 5-10 yıl öncesine kadar bölünme istekleri gizli kapaklı idi. böyle söylemler susturuldu. şimdi adam cıkmıs açık açık özerklikten bilmem neden bahsediyolar. ne değişti bu kadar kısa zamanda. adamlar bu gücü nerden aldılar. eskiden böyle bi haber cıksa millet ayağa kalkardı. şimdi ise gayet doğal bişeymiş gibi karşılanıyor. sanki bu onların doğal hakkı gibi. sinsi sinsi yavas yavas acıtmadan adım adım geldiler bu noktaya.

buda az önce gördüğüm haber ; http://www.haber3.com/yokten-kurtce-bolume-onay--633288h.htm

neredeyse millet onlar haklı asker haksız dicek. nasıl bi bilinç var bizde. bu kadarmı koyun olmaya müsaitiz

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoNam3
    NoNam3's avatar
    Erkek

<Ey konu, Türkiye'm için yukarı çık>

#i#m#z#a#m# #i#s#m#i#m#d#i#r#
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Ermenilerde pkkda bağımsız ayrı bir devlet kurmak istemiyor. ermeniler tazminat pkklılar federasyon istiyor. ki hepsini geçtim ekonomisi gelişmiş bir ülkeyi kimse bölemez hala bunu anlamadınız ne desem boş :)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

the arrivals-  gelenler belgeselinin türkiye kısmı gibi olmuş :)

hepsinin ana kaynak noktası new world order. yeni dünya düzeni .. yani illuminati .. çok geniş bi konu aslında.. iyi irdelemek lazım.

bilipde konuşamayan ne çok insan war.

Toplam Hit: 3148 Toplam Mesaj: 15