İşte Vestel Venus Leo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Ya tamam tüm parçaları sen üretemezsin ama en azından 1-2 şeyini sen üret de alayım lan. Oradan buradan alıp montaj yapmakla olmaz bu iş. Alttaki grafiğe baktı mherşeyi yabancı.

Heralde bi tek arayüz yapmışlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

yav mustafa geçen gm5 almaya gitmiştim ya teknosaya.

vestelin cihazlarını aldım elime çamka ötesi iğrenç cihazlardı. 

yemin ederim görevli abi bunları siktiret gm5 birtane kaldı gel satalım. venüsleri kmse almıyor zaten dedi. reklam onlar reklam.

sikik sikik modelleri koymuşlar oraya. dedim vestele akıl fikir veren yokmu.

onu geçtim ilk vestel tanıtımını yaptıkları web site bile açılmıyordu. 30 mb flaş gömmüşler siteye indexlenmiyor.

yüzüne bakan yok o cihazların hala neyin peşindeler.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

Kaç papel bunlar

Gönül ister vestel samsungun koreyi, sonynin japonyayı temsil ettiği gibi temsil etsin dünyada bizi, yabancı ülkelere gittiğimizde bazı insanların elinde de  bu olsun, ama nerdee bu kafayla yurt dışını geçtim ben bu güne kadar vestel venus kullanan çevremde bir Allahın kuluna rastlamadım. Biraz bir umut ışığı görsem yeminle alacam.. 

maserati tarafından 01/Eyl/16 23:11 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@maserati 

Türk teknoloji firması olupta yurtdışında ünlenen General Mobile ve Beko var bildiğim. Özellikle İspanyollar tam bir Beko fanı.

Adamlar Beko'nun çamaşır makinesini ve buzdolaplarını çok beğeniyor ve Youtube'a inceleme videolarını atmış.

https://www.youtube.com/results?search_query=beko+rewiew

General Mobile ise Bulgaristan, Romanya ve Irak'ta satıyor diye biliyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Aman hocam yerli kazığı severler gelir şimdi sen yine de Vestel'i çok küçümseme 

vestel telefon harici beyaz eşya ve tv sini alırım hep.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

https://competition.adesignaward.com/design.php?ID=46570

Parayı verip her sene tasarım ödülü alıyorlar. Geçen senelerde tasarım ödülü aldıkları telefon şu mesela :

hasiktir bu ne lan :D :D :D :D

amk millet gittikçe telefonu inceltiyor, bizim hanzolar araba kaportasından akıllı telefon üretiyolar :D:D şuraya bak lan şaka gibi :D:D:D hiç olmasa delikleri ortalasaydınız amk salakları :D şunu bedava versinler, alırsam götüm lan :D

Cigu bigule :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Bedava verseler kullanmam.

Mazallah, ileride satışlar düşer, mevcut telefonu olanlardan aylık para kesmeye, elektrik su faturalarına telefon vergisi getirmeye falan kalkarlar. Malum satamayınca vatandaşa vergi isteyen çok sevgili halk dostu bir firmadır kendileri.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    esinti bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Aman hocam yerli kazığı severler gelir şimdi sen yine de Vestel'i çok küçümseme 

vestel telefon harici beyaz eşya ve tv sini alırım hep.

Bende yurtdışında ürettiği Techwood çamaşır makinesini ve Telefunken tv'sini kullaniyorum.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

@maserati 

Türk teknoloji firması olupta yurtdışında ünlenen General Mobile ve Beko var bildiğim. Özellikle İspanyollar tam bir Beko fanı.

Adamlar Beko'nun çamaşır makinesini ve buzdolaplarını çok beğeniyor ve Youtube'a inceleme videolarını atmış.

https://www.youtube.com/results?search_query=beko+rewiew

General Mobile ise Bulgaristan, Romanya ve Irak'ta satıyor diye biliyorum.

Almanya'da da cok satiyo Beko. Çünkü hem ucuz hem de ortalamanin uzerinde kalitesi var. Ama cogu insan Türk firmasi oldugunu bilmiyo :)

Florenzi tarafından 02/Eyl/16 11:28 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

http://www.webtekno.com/vestel/vestel-ithal-telefona-daha-fazla-vergi-istiyor-h4331.html 

http://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/Vestelin-ek-vergi-istegi-kabul-edildi.htm 

şu yaptıklarından sonra vestel mağazasına adımımı bile atmadım 

Toplam Hit: 4804 Toplam Mesaj: 27
vestel vergi