İşte Windows Vista :)
-
Merhaba Arkdaslar Windowsun Yeni Sürümü Olan Vistayı Kurdum Ve Karsıma Daha Hızlı Bi Makine Görselliği Linux Kadar Olmasada Sahane Bişey Cıktı..
Gerci Linux Babanın Eline Su Bile Dökemez İşte Priny Screenler;
http://img461.imageshack.us/img461/8408/wista3az.jpg
Ve İşte Tariqatımızım Vista Görünümü
http://img484.imageshack.us/img484/5640/tariqatvista6oq.jpg
Gonyada İlk Kullanan Benim Heralde Yani Galiba :) -
hayırlı olsun hoca inşallah bi kopya cd de benim elime geçer :)
bilgisayarının sistem özelliklerini bi yazar mısın? -
valla hja direk link olsa indirecemde direk link zore buluyor hatta yok gibi bide harbiden pcin özelliklerini yazsana
-
full mu bu cd yoksa deneme surumumu cunku bildigim kadariyla full u yok ... fullse bulmam sorun olmaz
-
BİLDİĞİM KADARIYLA VİSTAYLA BERABER BACK UP DEĞİŞTİ AMA DAHA DENEMEDİM MAKİNA KASIYO SERVER BAZINDA İYİ DİYOLAR
-
görsellik anlamında hoş olmuş ama dediğin gibi linuxun eline su dökemez. :) denemek lazım iyice bakalım başka fonksiyonları nedir ne değildir.olaya biraz ilgisiz kaldım, bir de full cd bulma durumu nedir bilen var mı?
-
Abi Size Özelliklerin Nasıl Sayayım .kuralı 2 Gün Ama Ciddem Xp'ye Oranla Acayip Hızlı Calısıyır Mesela Autocad Makinemde Hızlanmaya Basladı.
Nese Bugün Kurcalıyambi Sölerim Size -
Bilgisayarının özellikleri neler hoca?
-
hoca donanım özellikleriniz yazarmısın :)
XP ye göre kasıyomu biraz daha makineyi? -
beyler ben sıze bır tavsıyede ulunayım. su sıralar ne vıstaya nede 64bıt serısı xplere gecıs yapmayın ıkısnıde kurdum denedım. vısta sedece goruntuye asılmıs baska bır haltı yok. 512 ram ıstıyo alt lımıtte ama zatı acılısta 415 ını kullanıyo eger ramını 512 ıse bır boka yaramıyo kasmatan baska. Sadece goruntu var performans sıfır. normal xp sp2 ıle daha calısıyo bılgısayar. xp 64 e gelınce makınayı kopek gıbı calıstırıyo. bır dosyayı bır bolumden dıger bolmue aktarma cd azma gıbı ıslemlerının zamanlarını farkedılır bıcımde dusuruyo cok hızlı eger performans ıstıyosanız makınanızda 64 bıt ıse xp64 u tavsıye ederım ama genelde programların %80 nın 64bıt uygulamsı olmadıgı ıcın calısmıyo. sana suruculer dırek kıtleme yapıyo (64bıt ıcın olanları bıle) drıver lareını bulmak cok zor yanı bır muddet daha sp2 ıle ıdare edın... derım.
-
Mesaj BadMad tarafindan 22 Mayis 2006 (Pazartesi) tarihinde yazildi.
Gonyada İlk Kullanan Benim Heralde Yani Galiba :)
========================================
bu arada Üzgünüm ama senden once ben varım 3,5 hafta once ıstanbuldan getırdım cdyı....
Toplam Hit: 3657 Toplam Mesaj: 20
