İste Yeni Remixim :)
-
baba hemen telime atıom bunları artık tüm türkiye'ye yayılır hadi kolay gelsin güzel çıkarmışsın...
-
Sag olasin dostum hehe
Vakit buldukca digerlerini de upload edicem, ama 56 k modemle Ne kadar hizli olur tahmin edin artik heheh
-
Sonunda Birtane daha upload edebildim... Bu da son yaptigim remix arkadaslar : http://www.hemenpaylas.com/download/74173/Gabry_Ponte_-_Libera_Dj_DooM3__Shaban__Extended_Mix_f.mp3.html
Bunda paso DooM3 ses effektlerini kullandim, biraz urkutucu bir remix yapmaya calistim... Buarada, varsa 5+1 veya 7+1 Dobly Digital Sistemde bir deneyin, Inanilmaz guclu cikislar ekledim. Sub-Woofer haricinde diger kolonlardan da bass cikma egilimi var. Ve 4% invisible bas ekledim. yani titresimler hissedilebiliyor ama ses yok...
Yorumlarinizi bekliyorum ...
Dj_Shaban
-
Removed...
-
Sgolasin doguhan kardes, listeye ekledim... He he :) pop'u zaten pek sevmem, ben genelde Trance ve Electro Dance tarzi takilirim... Tabi R&B var :)
-
babacan gerçekten güzel olmuş eline saglık
bu arada 1.si 4 dakıkada indi o kadar
-
Eline saglik kardes. Asmissin olayi kıbrısta saqda solda calan bi cok adamdan daha ii gibi gozukuosun ellirine saglık tekrardan. Bide aklima geldi su modanin coveri var Talisman:Frozen onada bi ara el atsana sana zahmet :) ben bisiler yapim dedim icin ettim güzelim parcanin Rock bi parca ama neyse iyi calismalar
-
Sky bunu yazdı:
Eline saglik kardes. Asmissin olayi kıbrısta saqda solda calan bi cok adamdan daha ii gibi gozukuosun ellirine saglık tekrardan. Bide aklima geldi su modanin coveri var Talisman:Frozen onada bi ara el atsana sana zahmet :) ben bisiler yapim dedim icin ettim güzelim parcanin Rock bi parca ama neyse iyi calismalar
Sagolasin kardes, Suan bir parca uzerindeyim, onu bitirdigim gibi Madonnaya da yapariz, yalniz bende o sarkisi yok, www.hemenpaylas.com a upload edebilirsen ben ordan indirim calisirim oki?Tekrardan herkese tesekur ederim dostlar ...