İşte Yılın Pankartı !!! (Kesinlikle Okuyun.)
-
tek kelimeyle "süper" ...Paylaşım için saol BuZuL
-
Ya hakikaten kurnazca ve mantıklı bir pankart çok guzel olmuş.Tabi şunu unutmayalım bu acımızı unuttuğumuz anlamına gelmez.
-
o gece 2 veya 3 jete yol vereceklerdi k.ırak ta alçak uçuş yaparak en az 2000 3000 evin camlarını kıracaklardı bak sen o zaman ne oluyodu a.q gavatlarına kedi köpek ne varsa kendileri vurmaya başlardı
-
eyv siz sagolun beyler güzel bir pankart paylaşmak lazım msn e yazdım :d
-
Yaw şu ırakdaki abd liler kazayla bize vursada ırakla birlikte abd ye saldırsak. ne güzel olur!
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
Yaw şu ırakdaki abd liler kazayla bize vursada ırakla birlikte abd ye saldırsak. ne güzel olur!
-----------------------------
muahah :d olm Iraklılara sırtını bile dönmeyeceksin adamlar Türkiyeyi denk getirse sıçırtacaklar ama malesef denk getiremiyorlar... Irakla 1 olmak çok büyük bir sorun olur ayrıca fırıldak talabani ve barzani denilen itlerden gelecek hayır başkasından gelsin daha iyi...ha iran desen neyse... En azından abd ye akkılı ol tikerim ben ırağa benzemem demesini biliyor.
-
harbiden güzelmiş türk budur abi işte talabani ananı zükeyim
-
dünyaya şu 2 piç için ezik duruma düştük buna yanarım.
götüm bile olamaz o itler. aç kaldıklarında abi eliniz ayağınız olayım ekmek verin diyeceği günler yakın...analarını satarlar küstahlar para için..
talabani barzani bir gece uykularında yakalandıklarında. ağızlarına silah dayandığındaaa... az kaldı bekliyorum bunu...
-

------------------------
Dehşet lan :))) -
saygı duyulası bravoo ;)