İşte Youtube‘Daki İlk Sansür!
-
Engelleyemezler.Windows üzerinde engeli aşmak için tüm yöntemler
http://www.windows8li.com/2014/02/windows-uzerinde-internet-sansuru.html
-
VBDream bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
diyelimki silindi video
onlarca defa tekrar yüklenemez mi ?
diyelimki 20 farklı accounttan aynı aynda yüklendi ve bu yüklemeler internet kafede yüklendi
hergün 20 account yüklediğini düşünün !!!
kimi suçlayacaklar ?
bu korku niye ?
dürüst değiller
masum değiller
samimi değiller
bariz haksız ve suçlular.
unutmayın
keser döner sap döner
3 günlük dünya
gün gelir bir yerlerine bişeyler çok fena girerkeser döner sap döner, 3 günlük dünya, gün gelir ile olmaz o iş, dayanılacak tarafı yok bunun keserle sapı sen döndürmediğin sürece ya dönmez ya da döner ama sana dönmez.
kaygusuz tarafından 07/Şub/14 22:18 tarihinde düzenlenmiştir
-
Youtube daki en alta bak orada konum görüceksin, orayı Türkiye hariç herhangi bir ülke yap örn, bende İngiltere ve çok rahat izliyorum.
http://postimg.org/image/xnr0et767/
-
hiç acımam abi deler geçereim engel filan dinlemem
gerekirse almanyada biraderin pc açık bıraktırır team ile bağlanır tatmin ederim kendimi
-
Android mobil uygulamada böyle bişey yok hpocalar çatır çatır açıyor :)
-
proksiye takılmıyo açıyor videoları filan ya.
-
Aile filtresi falan vardı ne oldu ona ? Bununda onun gibi tercihli yapsalar ya ? İsteyene uygulansa ?
-
atatürke hakaretten youtube kapatıldıgında konu açılmamıştı buraya yanlış hatırlamıyosam internet sansürüne bile taraflı bakıyosunuz yapmayın
-
griffin bunu yazdı
atatürke hakaretten youtube kapatıldıgında konu açılmamıştı buraya yanlış hatırlamıyosam internet sansürüne bile taraflı bakıyosunuz yapmayın
E hakaret suç zaten. Sana hakaret etsinler sende dava aç tayyip e hakaret etsinler tayyip te dava açsın.. Hakaret başka bişey çok başka bişey dostum çok:)
-
iSo bunu yazdıgriffin bunu yazdı
E hakaret suç zaten. Sana hakaret etsinler sende dava aç tayyip e hakaret etsinler tayyip te dava açsın.. Hakaret başka bişey çok başka bişey dostum çok:)
o videoda hakaret olmadığını nerden bilicez peki ?