İstediğimin Mailini Servis Dışı Yapıyorum!!!!
-
arkadaşlar istediğim maili ister kullanıma açıyorum istersemde kullanımını kapatıyorum yalan söylediğimi düşünen varsa beni eklesin msnine göstereyim ona msnim:thecrow@deadeath.com
-
her maili aktif yapıyosun ölemi dogruluyorsun yani la git işineeeeeeeee
-
kreston@gmail.com hadi serviş dışı yap bakalım yaparsan gidip kendi email accountumu alacam
-
Olum şimdi ben ertan@microsoft.com adlı bir mail almas sen doğrultacak mısın? Sen bunu yap ben de sana microsoftu satın alayım.Kim yetki vermiş sana da onu istediğini kapatıp açıyormuşsun.Lan onu ne adamlar yapamıyor sen nesinki bunu beceresin.mail sunucular buna izin verir mi a.q. Aptalca konu açıp da database i şişirme
-
arkadaş 2004 yılında yayınlanan icecold freezer ı yeni keşfetmiş o gazlada topic açmış üstüne çok gitmeyin yazık.. oda insan
-
ir2 bunu yazdı:
arkadaş 2004 yılında yayınlanan icecold freezer ı yeni keşfetmiş o gazlada topic açmış üstüne çok gitmeyin yazık.. oda insan
heuheuheueh :))
Modası geçti onun yafs :) -
bu siteyi bu yüzden seviyorum.. güleceğimiz şeyler kendiliğinden geliyo :D
-
"RuDe_BoY" GUZEL DIYOSUN HA, BENDE BU SITEDE GULMELI KONULAR GORUYORUM, VALLAH OYLE KONULARDA OYLE SOZLER VARKI GULMEKTEN PC YI KUCAKLAYIP OPUSHUYORUZ,...
-
kagofan işte....
alıntıdır...
-
olm bu nasıl bi mantıktır yauw!!!a.q. bu siteye yeni bi forum kategorisi açmah lasım!!!mesela KOmikler fln!amk. OLM sen mantık zorlaycı şeyler sölüon!bis seni bu halindede sevioz!heuheuehehuheu!!!
-
kalega..
Toplam Hit: 14274 Toplam Mesaj: 14