İstediğiniz Kişiye 8 Dakikada Nasıl Evet Dedirtirsiniz
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
ona red edemeyeceği bir teklif yaparım :|
-----------------------------iddaalı bi tez :p
-
Ben bu kitabi 2 sene once okumustum ama bı bok anlamadım amk tavsıye etmıyorum ismi kulaga hos gelıyo ama umdugunu bulamıyorsun ıcınde amk :=))))
-
Ben bunu okumuştum ama pek beyenmemiştim :|
Anthony Robbins'in "İçindeki Devi Uyandır" kitabı,insan ilişkilerinde işe yarayan bilgiler içeriyo,onu tavsiye ederim pişman olmazsınız..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------bir kaç saniye sürer
-evet der misin?
+Derim
-hayır "evet" diyeceksin
+eveeettedipnot yapılabilecek en iğrenç espiri yaptığımın o kadar farkındayım ki.
-----------------------------valla ben güldüm hacı =)
kitaba gelince biraz okumuştum.pek açmamıştı şahsen..ilk 4 saniyenin öneminden falan bahsediyordu..
yazar konuların üstünde çok durup okuyucuyu bunalıma sürüklüyordu.belki değişmiştir :p indirim bakalım sağol..
-
bunu okuyup uygulamaya çalışan varmı ki lee.başka yerimle güldüm a.q eziq bi kitap
-
evet hayir mi oynuyoruz?, edebinle kalk,otur,bak,konus herkese gecer sozun kitap kurdu olmakla olsaydi bu isler ilim irfan profesoru olurduk..
hadi bakalim rastgele...
-
Eyvallah saol okuycam..Dikkatimi çeker hep böyle şeyler..
-
Harbıden ınsanın ıcınde yetenek olacak! evdekı sarapcı akradaslarıma peruk bakıre dıye satmayı planlıyorum okadar yolsuzum .... varmı almak ısteyen :)
-
(: bana demem.) zuksen yıne demem:D hahaha:) 8 dk degıl ısterse 80 saat olsun yıne demem:D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------bir kaç saniye sürer
-evet der misin?
+Derim
-hayır "evet" diyeceksin
+eveeettedipnot yapılabilecek en iğrenç espiri yaptığımın o kadar farkındayım ki.
-----------------------------
Artık espiri yapmayacağım. :)