İstek Dosyalar ( Size Ne Lazımsa )
-
Banada proffesional graffiti yapma programı lazım ama graffiti studio 2.0 ( değil ) bu programın haricinde :| çok aradım ama bulamadım bulabilirsen makbule geçer bulamazsanda canın sağolsun..
-
Knockin' on Heaven's Door 1997 yapımı rapid olmasında ne olursa olsun ayrıca seyredin çok güzel bir filmdir..
-
gods and generals (tanrılar ve generaller) türkçe dublajlısını bulabilirmisin
bir de şu programın tam sürümü
Faronics InSight
-
carnager bunu yazdı:
-----------------------------
Harley Davidson and the Marlboro Man (1991)
film, şimdiden teşekkürler bekliyorum :)
-----------------------------Harley Davidson ve Marlboro Adam (Harley Davidson and the Marlboro Man) 1991 Türkçe Dublaj/DVDRip
-
bayzin bunu yazdı:
Flash catcher ve güzel bir video altyazı programı verirsen cok makbule geçer.Mümkünse hotfile olsun hocam.
-----------------------------flash için beleş olarak sadece firefox eklentisini bulaibldim
http://www.sothink.com/product/swfcatcher/firefox/index.php
alt yazı programı olarak ne istediğini tam anlamadım alt yazımı yapmak istiyorsun ?
yoksa vlc ve bs player oto alt yazıları destekler oynatır
bu arada tekrar hatırlatayım asıl alanım film oyun programlarda bulamayabilirim :'
-
hocam bana okulda hocaların öğrenci bilgilerine ulaşmak için kullandıkları programdan bulabilirmisin hadi asıl bunubulda göreyim
-
bambam66 bunu yazdı:
hocam bana okulda hocaların öğrenci bilgilerine ulaşmak için kullandıkları programdan bulabilirmisin hadi asıl bunubulda göreyim
-----------------------------malesef şuan öğrenci sayılmam =) açık lise öss kasıyorum
ama lise de olsaydım hocanın kullandı o kasa yı alır gelirdim en azından ismi vb. bişi lazım imkansızı da istemeyin :W
bu arada bir kaç gün biraz işim var pek bakamayabilirim buraya ama gene fullerim içiniz rahat olsun :W
2 hafta önce olsaydı o not verme karne bilgileri vb. programlara ulaşabiliyordum arkadaşın abisi öğretmen laptop u bendeydi şimdi başka şehirde geç kaldın
-
bana sağlam bi win 7 crack lazım. ne denediysem hüsran.paso sistem yüklüorum. (win7 ultimate 32 bit)
-
RaCiNGeR bunu yazdı:
bana sağlam bi win 7 crack lazım. ne denediysem hüsran.paso sistem yüklüorum. (win7 ultimate 32 bit)
-----------------------------http://hotfile.com/dl/25065233/10ad7d5/w3.7z.html
kendi crack im %100 çalışıyor ve güncellemeleri alıyor =)ancak en başta yanlış crack yüklediysen sorun olabilirham sistem üstüne direk bunu çakman lazım -
PanxeR bunu yazdı:
http://hotfile.com/dl/25065233/10ad7d5/w3.7z.html
kendi crack im %100 çalışıyor ve güncellemeleri alıyor =)ancak en başta yanlış crack yüklediysen sorun olabilirham sistem üstüne direk bunu çakman lazım
her crack lediğimde baştan win 7 kurmam gerektiği için sorun yok hocam. herhangi bi crack denemedim henüz. eyv. saolasın bi deneyeyim.düzenleme : hocam dosyadan hediye olarak şirin yumurta tasarımları da çıktı. çok incesin :D