İstek Program - Paket Program
-
Selam arkadaşlar, Windows xp için eskiden nlite programı ile katılmısız iso yapılıyordu içerisindeki programları falan ekleme yapıyordun. Ben progları paket şeline getiren ve tek tıkla sırayla kuran bir exe istiyorum varmıdır böyle bir şey
-
valla artık internetler hızlı oldugu için genelde ninite.com kullanılıor ama all inone pack cok netde ararsan bulursun izmir teknik servis datası vardı 60 gb hersey vardı içinde ..
-
-
Beyler ben kendi kurumsal içerisinde kullandığımız programları toplayabileceğim bir yazılım arıyorum. Standart bir aio değil
-
Eğer cihazlar aynı donanımlara sahipse sistem image alarak yükleme yapmak daha verimli olabilir ?
-
uguraba bunu yazdı
Eğer cihazlar aynı donanımlara sahipse sistem image alarak yükleme yapmak daha verimli olabilir ?
Hocam 1500 adet cihaz mevcut ve hepsinin ayrı makine lisansı mevcut. İmage atmak o yüzden işimize gelmiyor, direk makinelere benim hazırladığım programları paket şeklinde kuracaklar. Winrarın sfx özelliği ile yapılıyor ama 2. programa kuruluma geçmiyor.
-
-
arkadaş kendi kullandıkları programları katılımsız hale getirip tek tıkla kurmak istiyor bunu yapabileceği bir program arıyor. hazır aio paket aradığını söylememiş
hocam yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama bildiğim kadarı ile bunu yapan program yok. bende buna benzer bir şey için winrar kullanıyordum eskiden tek tek hazırlamak gerekiyor
Laq3sre tarafından 29/Ağu/17 11:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Laq3sre bunu yazdı
arkadaş kendi kullandıkları programları katılımsız hale getirip tek tıkla kurmak istiyor bunu yapabileceği bir program arıyor. hazır aio paket aradığını söylememiş
hocam yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama bildiğim kadarı ile bunu yapan program yok. bende buna benzer bir şey için winrar kullanıyordum eskiden tek tek hazırlamak gerekiyor
Bana telafus olduğun için teşekkürler hocam.
Bişey çıkmayacak herhalde.
-
tek olarak katılımsız hale getirildiğini biliyorum da böyle toplu yapıldığını görmedim hiç. Tek tek yapıp hazırladıktan sonra acaba 1 adet bat dosyası ile yapmak mümkün olur mu ?
-
ninitenin pro sürümü hocam kendine göre özelleştirebiliyorsun istediğin yaszılıma update istediğin yazılıma install istediğine reinstall verebiliyorsun. ağ üzerinden uzaktan işlem yapıyor. ayrıca güvenlik politikalarını düzenlersen bilgisayarlara tek tek kurmana gerek kalmadan bu işlemi yapıyor. ama güvenlik protoklleri kalsın ellemeyeyeyim dersen 1 kere ye mahsus tüm pclere kurman gerekiyor.
nlite windows isosuna program eklemekte kullanılıyor.
ninite ise tek tıkla bilgisayara istediğin programları sırayla tek tek kurmana olanak sağlıyor. pro versionu tabi. ( aynı zamanda ana pc den 1500 tane pc ne istediğin programın güncellemesini istediğin yazılımı kurmana imkan sağlıyor)