İstek Program - Paket Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mihni
    mihni's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar, Windows xp için eskiden nlite programı ile katılmısız iso yapılıyordu içerisindeki programları falan ekleme yapıyordun. Ben progları paket şeline getiren ve tek tıkla sırayla kuran bir exe istiyorum varmıdır böyle bir şey

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

valla artık internetler hızlı oldugu için genelde ninite.com kullanılıor ama all inone pack cok netde ararsan bulursun izmir teknik servis datası vardı 60 gb hersey vardı içinde ..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

Katilimsiz program sitelerine bak oralarda var 

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mihni
    mihni's avatar
    Erkek

Beyler ben kendi kurumsal içerisinde kullandığımız programları toplayabileceğim bir yazılım arıyorum. Standart bir aio değil

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick üstü yazısı.
    uguraba
    uguraba's avatar
    Erkek

Eğer cihazlar aynı donanımlara sahipse sistem image alarak yükleme yapmak daha verimli olabilir ?

Vir sapit qui pauca loquitur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mihni
    mihni's avatar
    Erkek
    uguraba bunu yazdı

Eğer cihazlar aynı donanımlara sahipse sistem image alarak yükleme yapmak daha verimli olabilir ?

Hocam 1500 adet cihaz mevcut ve hepsinin ayrı makine lisansı mevcut. İmage atmak o yüzden işimize gelmiyor, direk makinelere benim hazırladığım programları paket şeklinde kuracaklar. Winrarın sfx özelliği ile yapılıyor ama 2. programa kuruluma geçmiyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

https://ninite.com/

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laq3sre
    Laq3sre's avatar
    Erkek

arkadaş kendi kullandıkları programları katılımsız hale getirip tek tıkla kurmak istiyor bunu yapabileceği bir program arıyor. hazır aio paket aradığını söylememiş

hocam yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama bildiğim kadarı ile bunu yapan program yok. bende buna benzer bir şey için winrar kullanıyordum eskiden tek tek hazırlamak gerekiyor

Laq3sre tarafından 29/Ağu/17 11:39 tarihinde düzenlenmiştir

''Demir tava gelir, Kömür biter... Akıl başa gelir, Ömür biter..."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mihni
    mihni's avatar
    Erkek
    Laq3sre bunu yazdı

arkadaş kendi kullandıkları programları katılımsız hale getirip tek tıkla kurmak istiyor bunu yapabileceği bir program arıyor. hazır aio paket aradığını söylememiş

hocam yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama bildiğim kadarı ile bunu yapan program yok. bende buna benzer bir şey için winrar kullanıyordum eskiden tek tek hazırlamak gerekiyor

Bana telafus olduğun için teşekkürler hocam.

Bişey çıkmayacak herhalde.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

tek olarak katılımsız hale getirildiğini biliyorum da böyle toplu yapıldığını görmedim hiç. Tek tek yapıp hazırladıktan sonra acaba 1 adet bat dosyası ile yapmak mümkün olur mu ?

next next next install
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

ninitenin pro sürümü hocam kendine göre özelleştirebiliyorsun istediğin yaszılıma update istediğin yazılıma install istediğine reinstall verebiliyorsun. ağ üzerinden uzaktan işlem yapıyor. ayrıca güvenlik politikalarını düzenlersen bilgisayarlara tek tek kurmana gerek kalmadan bu işlemi yapıyor. ama güvenlik protoklleri kalsın ellemeyeyeyim dersen 1 kere ye mahsus tüm pclere kurman gerekiyor. 

nlite windows isosuna program eklemekte kullanılıyor. 

ninite ise tek tıkla bilgisayara istediğin programları sırayla tek tek kurmana olanak sağlıyor. pro versionu tabi. ( aynı zamanda ana pc den 1500 tane pc ne istediğin programın güncellemesini istediğin yazılımı kurmana imkan sağlıyor)

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
Toplam Hit: 1929 Toplam Mesaj: 12
program paket