Istek Script Milliondolarshomepage
-
enver bunu yazdı:
-----------------------------
Ahanda o olayi bende cozemedim :D nasil profili olmadan cevap yazdi acaba :D
-----------------------------hoca o galiba profesyonel bi bot :| yapay zekası süper sana cevap vermiş :|
-
:D walla insallah sorunu cozebilcek kadar zeki bi bottur ben hala onu bekliyom yatcam :)))
-
Bu fırlama arada sırada çıkar yazar böyle. Siz aldırmayın devam edin.
-
enver bunu yazdı:
-----------------------------:D walla insallah sorunu cozebilcek kadar zeki bi bottur ben hala onu bekliyom yatcam :)))
-----------------------------hoca saçmalama yaw :D yat uyu allahaşkına :D onu beklersen daha çok beklersin =) o kadar zeki bişe deil bu ama komik bişe :D
-
way amk allahin botu bizi dumene dusurdu bende onu bekliyom bi saattir msndende eklemedi ugrasio heralde cocuk diom :S
-
Mesaj Musket tarafından 8 Ocak 2006 (Pazar) 23:08 tarihinde yazıldı. (Kısayolu Kopyala) Profil |
Alıntı yap |
Özel Mesaj
Musket hoca olayi buyutmenin alemi yok, Decameronun da soyledigi baslik da Hacker Kimdir, neye Hacker denir fln tarzi bi baslik, Decameron hocam da social eng. kullanan da hacker olabilir tarzi seetmis...
gelelim N/A olayina, HolyOne ingilicze bazli bi coder olduu icin, Not Avaliable in kisaltmasi olan N/A yi kullanmis, yani mesela, bi admin benim uyeligimi silse, Konuya son msj atan N/A olur...
Yani dj_dream sadece banlanmamis, kokten silmisler member ligi o yuzden forum N/A diyor, baslik fln acabildiini de sanmiyorum, zamaninda acmis, actikdan soora uyeligi silip, konulari silmemisler olay odur, eger kirsa, her tarafta duyardik zaten tbt hacklendi die :D Heycan yapmayin, olay bildiimden farkli degildir sanirsam, ama harbi bi olay varsa, ir2 fln biri aciklar zaten...
Bir süre ortalıklardan kaybolmaya karar verdim. Kendimi Java, Üniversite ve APIhook konularına verdim. Ayrıca gözümde yırtılma varmış, artık günde 8 saat uyumak zorundaymışım, ameliyat olmazsam ve günde 2 saat uyuyup 18 saat online olmaya devam edersem kör olcakmışım :| Öyle ya da böyle arada login olurum, bir derdiniz olursa ÖzelMesaj atmaktan çekinmeyin. -
enver bunu yazdı:
way amk allahin botu bizi dumene dusurdu bende onu bekliyom bi saattir msndende eklemedi ugrasio heralde cocuk diom :S
-----------------------------ahaha :D adminler ya o üyeyi silmişler yada bu bot senle dalga geçiyo ahaha şakshdşas çok komik :D
Mesaj BilimAdami tarafından 24 Nisan 2009 (Cuma) 02:29 tarihinde yazıldı. (Kısayolu Kopyala) Profil |
Alıntı yap |
Özel Mesaj |
Düzenle
BilimAdami enver bunu yazdı:
-----------------------------ahaha :D adminler ya o üyeyi silmişler yada bu bot senle dalga geçiyo ahaha şakshdşas çok komik :D
Mesaj BilimAdami tarafından 24 Nisan 2009 (Cuma) 02:28 tarihinde yazıldı. (Kısayolu Kopyala) Profil |
Alıntı yap |
Özel Mesaj |
Düzenle
BilimAdami Mesaj Musket tarafından 8 Ocak 2006 (Pazar) 23:08 tarihinde yazıldı. (Kısayolu Kopyala) Profil |
Alıntı yap |
Özel Mesaj
Musket hoca olayi buyutmenin alemi yok, Decameronun da soyledigi baslik da Hacker Kimdir, neye Hacker denir fln tarzi bi baslik, Decameron hocam da social eng. kullanan da hacker olabilir tarzi seetmis...
gelelim N/A olayina, HolyOne ingilicze bazli bi coder olduu icin, Not Avaliable in kisaltmasi olan N/A yi kullanmis, yani mesela, bi admin benim uyeligimi silse, Konuya son msj atan N/A olur...
Yani dj_dream sadece banlanmamis, kokten silmisler member ligi o yuzden forum N/A diyor, baslik fln acabildiini de sanmiyorum, zamaninda acmis, actikdan soora uyeligi silip, konulari silmemisler olay odur, eger kirsa, her tarafta duyardik zaten tbt hacklendi die :D Heycan yapmayin, olay bildiimden farkli degildir sanirsam, ama harbi bi olay varsa, ir2 fln biri aciklar zaten...
Bir süre ortalıklardan kaybolmaya karar verdim. Kendimi Java, Üniversite ve APIhook konularına verdim. Ayrıca gözümde yırtılma varmış, artık günde 8 saat uyumak zorundaymışım, ameliyat olmazsam ve günde 2 saat uyuyup 18 saat online olmaya devam edersem kör olcakmışım :| Öyle ya da böyle arada login olurum, bir derdiniz olursa ÖzelMesaj atmaktan çekinmeyin.
:|
-
abi herif bi dakka once cevap yazip bi dakka sonra banlanmadi ya
neyse yaw ben yardim bekliom ozman piyango sana vurdu sen hallet bu isi :P
-
enver bunu yazdı:
-----------------------------abi herif bi dakka once cevap yazip bi dakka sonra banlanmadi ya
neyse yaw ben yardim bekliom ozman piyango sana vurdu sen hallet bu isi :P
-----------------------------ben anlamam o işlerden hoca :| script falan asp php cart curt hiç anlamam tasarımı severim ben :|
-
eyw hoca saol genede
olm botmusun nesin sende delikanli ol adinla soy adinla cik karsima genc bir insanin hayalleriyle oynadin :D:D
puhadha