folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder (İstek) Torrent Sitesi Portallari Yada DB Leri ( Torrent Sitesi Açmak İstiyoruz)

(İstek) Torrent Sitesi Portallari Yada DB Leri ( Torrent Sitesi Açmak İstiyoruz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

olucakta arşiv hatali diyo 10kere indirdim hatali hatali açam dedim program la fix ledim gene de olmuyo php-nuke (forumu kitli ) vbulletin

kurmaya karar verdik torrentleri artık vbulletinde nasi paylaşıcaksak :D  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek

torrentturk.com da vbulletin kullanıyodu

kendilerimi yazmıştı hazır bi eklentimiydi bilmiyorum ama 

o sistemi bulabilirsem paylaşırım ;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

adam satıyo  işnie yarar mı ki .. :|  http://www.ibrahimd.org/blog/satilik-torrent-scripti.html

http://www.webtorrent.com/ bide bu açık kaynaklı mı ne işte ondan bişi sanırım bunada bak

işine yararlar umarım vip üyeliği kapalım :D:D 

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

artık torrent portali için geç ama vbulletin dosya paylaşim sitesi yaptik şuan index i yapıyoruz düz forum olmasin diye elimde birçok oyun -mp3- filim olmasina rağmen int upload hizim düşük oldundan şimdilik az az torrent yaparim ama büyük çoğunluğunu normal uploadlar oluşturucak bu arada pc başından kalkmayanlar için online gastelerin başlıklarına bakabilirsiniz ve gündemi takip edebilirsiniz

http://uploaded.to/?id=kdmxqj 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    ne yani şimdi torrent sitesi olmucak mı ? sen normal vbulletin forumdan paylaşım yapacaksan ne aladık biz ? ne farkı kaldı diğer binlerce forumdan ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    torrent tek link filim müzik daha ne istiosun en nefret ettiğim şey rapid ve gördüğüm linkler adamın biri cod4 ü koymus rapide 70link gelde sövme :D yanlis paylasimlari hazirladim ama daha nasi paylasiyim karar veremedim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    ya isohunt, mininova gibi bişi isterük :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    iso yu benke kullaniyim ama ver db kuram host war kurulcak portal yok kardeş biz napalim : (
Toplam Hit: 6577 Toplam Mesaj: 19