İstek Üzerine Açtım Siteyi
-
diğer konumda gelenb istek üzerine açtım siteyi :D isterseniz çalışmalarımı oradan takip edebilirsiniz :D
biliyorum bu domaini çok gördünüz ama bu sefer mürit istedi :D
http://3ders.net/
Kapalıydı uzun zamanddır :D -
siteye girdimde ders den cok govde gosterisine benziyor..
-
kapalımıydı ?
unutmuşum bile ben o siteyi :)
-
@HoLyCat - hocam zaten kendi çalışmalarımı koyucam :D mürit demişti siten varsa çalışmlarının olduğu takip edelim :D ondan ders yok :D eklerim ama zamanla istek olursa :D
@Dj_Alper - bende senin sitelerini unuttum :D kapalıydı hocam 1 aydır :D -
bana görsel efekt yapacağım bir program verin :D merak sardım la bu işe profesyonel olacam :)) dj_alper kardeşim bi pro tavsiye et hatta upload edersen çok makbule geçer
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------
@HoLyCat - hocam zaten kendi çalışmalarımı koyucam :D mürit demişti siten varsa çalışmlarının olduğu takip edelim :D ondan ders yok :D eklerim ama zamanla istek olursa :D
@Dj_Alper - bende senin sitelerini unuttum :D kapalıydı hocam 1 aydır :D
-----------------------------Ben unutmuşum zaten sen unutsan kaç yazar sattık ya :) onudamı unuttun
-
DJ_Alper bunu yazdı:
inception bunu yazdı:
@Dj_Alper - bende senin sitelerini unuttum :D kapalıydı hocam 1 aydır :D
-----------------------------Ben unutmuşum zaten sen unutsan kaç yazar sattık ya :) onudamı unuttun
:D hatırladım şimdi -
tahref156 bunu yazdı:
bana görsel efekt yapacağım bir program verin :D merak sardım la bu işe profesyonel olacam :)) dj_alper kardeşim bi pro tavsiye et hatta upload edersen çok makbule geçer
After Effects :D -
inception bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
After Effects :D
-----------------------------sağol hocam tşk ederim :D upload etseydin daha güzel olcaktı ama :D... tşkler
-
Aq domainin hakkını veremeyecektiniz madem ne diye 3ders te 3ders diye isteyip durdun :D
-
google reklamıda koy arada tıklaruk