folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İşten Çıkmak İçin Ne Yapabilirim?(Yardım)

İşten Çıkmak İçin Ne Yapabilirim?(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

RAPOR BİRADER KRALINI TANIMAM..TAPU GİBİ.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kajmerpac bunu yazdı
    GebesH bunu yazdı
    kajmerpac bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Git açık açık konuş, alengirli işleri deneme, illede para ödeyeceksin derlerse öderim ama şu an değil param yok de en kısa zamanda kazanırım, kazandığım anda öderim dersin, 

ya para ödenir bi şekilde de 5000 dolar az para değilki neden ödeyeyim ki ona zaten sigortamıda yarı maaştan yatırıyorlar.maaşın yarısı elden yarısı bankadan 

maaşın yarını elden yarısını bankadan alıyorsan mutlaka bir maaş çizelgesi imzalıyorsundur , muhasebeyle aranı biraz toparla o imzaladığın kağıdı ele geçir bir şekilde. o evrak ile şirketin anasını ağlatabilirsin fakat uğraşmaya değmez sadece fotokopisini patronun masasının üzerine koy beni işten çıkart de gerekeni o yapacaktır zaten :) 

maaş çizelgesi imzalamıyorum ya saçma sapan bi makbuz imzalıyorum sirket bilgileri yazmıyor adamlar işin çakalı olmuşlar iyice.

işin çakalı olacak bir durum yok hocam,

gidip muhsabeden maaş bordronu talep edeceksin. ardından sgk ya isimsiz bir ihbar yapacaksın. gelecek müfettişler diyeceksin durum böyle böyle bunlar yasa dışı şekilde çalıştırıyorlar.

bunları yapmadan önce müdürüne bunu yapacağını söyleyebilirsin vs.

bunları da yapmıyorsan maalesef aralığa kadar orada çalışmaya mahkumsun

iyi çalışmalar

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

söylediklerinizi dikkate alıcam mantıklı olanı su anda gidip düzgünce konuşmak baktım izin vermiyor çalışmamak sonrası sgk ya kadar gider heralde

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cocaine
    cocaine's avatar
    Erkek

Hafız gel sana haydarpaşa numune hastanesinden bi bağlantı çakiyim. 3 5 sefer arka arkaya rapor al hem sgk'dan para al hem o oc patronundan fazla dayanmaz kovar sdfgşljsdfg

Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cecenya
    cecenya's avatar
    Erkek

işi durduramazsın ama yavaşlaıtrsın hergün 100 iş cıkarıyorsan 50 ye düşür ama asla işi durdurma.istenilen şeye karşı gelme tamam de ama yapma yada geç teslim et sonra bolbol bahane salla zamanla senden bıkıp kapıyı gösterecekler..test edilmiş denenmiş ve başarıyla sonuçlanmıştır:d

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

işe sürekli geç kal ve ofiste yellen 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    Headhunterz bunu yazdı

işe sürekli geç kal ve ofiste yellen 

Ben hayatım boyunca işe geç gittim hiç bu sebeble kovulmadım :D

Bu yaşa geldim hala işe 10'dan önce gidemiyorum, vay arkadaş, insan 7sinde neyse 70'inde de o..

Toplam Hit: 4272 Toplam Mesaj: 38