İstenen Yabancı Albümler Anında Bulunur %98 :| (Rapid Olarak)
-
Evet arkadaşlar istediğini ve bulamadığınız yabancı bir album varsa bulabilitem var diye düşünüyorum.
Umarım :|
-
hocam şarkının ismi times bayan söylüyor slow tarzında o şarkıyı bulamadım gitti....
-
sawt el atlas diye 2 cezayirli eleman vardı rai tarzı yapıyorlardı onların albümünü istiyorum zaten 1 tane var oda 2000 li yıllarda çıkmış bulabilirsen ölmüşlerin canı için bi fatiha okuyayım
-
hyb bunu yazdı:
-----------------------------
hocam şarkının ismi times bayan söylüyor slow tarzında o şarkıyı bulamadım gitti....-----------------------------
hocam keşke bayanın adını bilseydinde şarkıyı bilmeseydin albümlerini önüne sererdim ama bi bakalım :|
-
kantar31 bunu yazdı:
sawt el atlas diye 2 cezayirli eleman vardı rai tarzı yapıyorlardı onların albümünü istiyorum zaten 1 tane var oda 2000 li yıllarda çıkmış bulabilirsen ölmüşlerin canı için bi fatiha okuyayım
-----------------------------hocam albümlerinin adı Putumayo - Arabic Groove mi 2001 yılında cıkmış böyşe birşey buldum istiosan 1 şarkılarını upload ediim eğer oysa hepsini uploadlarım albümün
-
hacı cuma günü koleranın - inziva albümü cıkcak halledebilirmisin :D
editcan : yabancı yazmıs a.k gece gece okuyamadımmı acep :D nese sorry xD
-
Kadean bunu yazdı:
hyb bunu yazdı:
hocam şarkının ismi times bayan söylüyor slow tarzında o şarkıyı bulamadım gitti....-----------------------------
hocam keşke bayanın adını bilseydinde şarkıyı bilmeseydin albümlerini önüne sererdim ama bi bakalım :|
-----------------------------hocam aklımda kalan şarkının ismi kalmış eskilerden bi şarkı bu..
-
Kadean bunu yazdı:
-----------------------------kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------hocam albümlerinin adı Putumayo - Arabic Groove mi 2001 yılında cıkmış böyşe birşey buldum istiosan 1 şarkılarını upload ediim eğer oysa hepsini uploadlarım albümün
he hoca onun gibi bişeydi ama bi fransızcalı bi arapçalı olanı var diye biliyom bana arap olan albümü direk atarsan çok muazzam olur ha -
hacı bana 2 unlimidet'in 1985 - 1995 arası albümlerini bulabilirmisin
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------hacı cuma günü koleranın - inziva albümü cıkcak halledebilirmisin :D
editcan : yabancı yazmıs a.k gece gece okuyamadımmı acep :D nese sorry xD
-----------------------------ya o album cıkmadan duser internete onuda koyarım bulursam ;)
-
sorry_13 bunu yazdı:
hacı bana 2 unlimidet'in 1985 - 1995 arası albümlerini bulabilirmisin
-----------------------------2 unlimited olacak heralde adı.
hocam;
1992- get ready
1993- No Limits!
1994 -Real Things
1995-Nothing Like The Rain albumlerini buldum hangilerini istersin?